Leicester mod Aston Villa – Optakt, Spilfiduser, Odds

Leicester har fordel af hjemmebane på King Power Stadium, når Aston Villa kommer forbi på tirsdag til et opgør i Premier League.

Et kig på stillingen i turneringen viser, at den nuværende forskel mellem de to hold her er 16 point og ni pladser.

Leicester kommer til deres næste Premier League kampe med et beskedent gennemsnit på 1.3 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 13 gange og indkasserede selv 18 mål. Det er 1.8 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur nul gange.

Aston Villa kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.7 scoringer for deres foregående ti kampe, inden deres duel den kommende tirsdag. De lavede selv 17 garn i takt med, at de måtte finde sig i 13 mål imod. Det giver et snit på 1.3 pr. kamp, hvori de klarede rent bur fem gange.

Leicester er noteret for syv sejre, og har desuden spillet fire uafgjorte, ligesom det er blevet til 17 nederlag i Premier League i denne sæson. Leicester indkasserede mindst ét mål i deres seneste 13 kampe.

Aston Villa kigger på 12 sejre, samt fem uafgjorte såvel som 11 nederlag i Premier League. Aston Villa tabte ingen af deres seneste 5 kampe.

Vores tip

Facts og finurligheder for Leicester v Aston Villa.

  • Leicester scorede i 19 af deres seneste 21 kampe
  • I 8 af de seneste 10 kampe Leicester har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Leicester i 14 af de seneste 16 kampe
  • Leicester tabte 5 af 6 af deres seneste kampe
  • Leicester scorede i 8 af deres seneste 9 hjemmekampe
  • Aston Villa scorede i 16 af deres seneste 18 kampe
  • I 7 af de seneste 9 kampe Aston Villa har spillet, har begge hold scoret
  • Aston Villa scorede i 13 af deres seneste 15 udekampe
  • Der er scoret imod Aston Villa i de seneste 9 kampe
  • I 5 af de seneste 6 udekampe Aston Villa har spillet, har begge hold scoret

Form Leicester mod Aston Villa

Bare ét point forhindrer Leicester i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De fik tæsk 1-3 af Chelsea, før de sikrede det ene point i en 1-1 kamp mod Brentford. Nyt nederlag ventede i den seneste opgave mod Crystal Palace, som satte sig igennem med 2-1. Leicester drømmer om at sparke sig vej ind i top seks i den kommende Premier League sæson, for holdet indeholder kvaliteter nok til i hvert fald at slutte i den øverste tredjedel. Leicester præsterede kun én sølle sejr på King Power Stadium af de seneste seks mulige i ligaen. De spillede uafgjort en og tabte fire af disse, hvori de scorede syv mål og lukkede 11 ind.

Aston Villa er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. Det startede med 1-1 mod West Ham, før de bankede Bournemouth med 3-0. Senest blev Chelsea nedlagt i en 0-2 sejr. Aston Villa drømmer om at sparke sig vej ind i top seks i den kommende Premier League sæson, for holdet indeholder kvaliteter nok til i hvert fald at slutte i den øverste tredjedel. Aston Villa vandt ingen af deres foregående seks udekampe i Premier League, som i stedet kastede en uafgjorte og en nederlag af sig. De lukkede fire mål ind og scorede selv ni.

Leicester vs Aston Villa – Seneste nyt

Leicester kan i værste fald risikere at have hele otte spillere på fraværslisten når de den kommende tirsdag igen skal i kamp.

Boubakary Soumaré, Kiernan Dewsbury-Hall, Dennis Praet, Jonny Evans, James Maddison, James Justin, Ricardo Pereira og Ryan Bertrand er blandt de otte spillere, som mangler for Leicester på tirsdag.

Aston Villa ser ud til at skulle se bort fra tre spillere til truppen, som den kommende tirsdag møder Leicester. Blandt de fraværende spillere i Aston Villa-truppen, er Douglas Luiz i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

John McGinn og Diego Carlos bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Aston Villa, når de drager til King Power Stadium.

Leicester mod Aston Villa – indbyrdes historik

Tilskuerne vil ikke have noget imod at få en lige så underholdende kamp, som sidste gang Leicester stod overfor Aston Villa. Det sluttede 2-4 i en fremragende Premier League duel imellem klubberne. Leicester plejer at nyde at møde Aston Villa, med seks sejre i de seneste ti kampe. Bookmakernes bedste odds lige nu på en hjemmesejr siger 2.38.

Begge hold scorede i seks af de seneste ti kampe mellem Leicester og Aston Villa.

Leicester mod Aston Villa Spiltips

Med bare ét mål i Premier League på det seneste er Ricardo Pereira ivrig efter igen at komme på tavlen. Den kommende kamp præsenterer en god mulighed for at træde i karakter. Aston Villa sætter deres lid til, at Ollie Watkins kan vise tænder igen efter fire mål i de seneste seks kampe i Premier League.

Leicester høstede tre point i to af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort to gange og led seks nederlag i denne serie. Aston Villa sikrede sig seks sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort en gange samt tre nederlag. Leicester vandt kun beskedne to sejre i deres seneste 10 kampe, mens Aston Villa præsterede seks sejre af 10 mulige.

Der blev scoret over 2.5 mål i seks kampe af de seneste ti kampe mellem disse to hold. Leicester præsterede et gennemsnit på to mål, mens Aston Villa snittede en mål i disse. Begge hold scorede seks gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i seks af Leicesters sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.3 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i fem af de forrige ti kampe, som Aston Villa spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.7 mål i disse kampe.