Leicester mod Brighton i Premier League runde 23 – optakt, odds og spilfiduser

Såvel Leicester som Brighton har som minimum kig på at konsolidere deres position den kommende søndag. Begge har sågar mulighed for at forbedre placeringen i Premier League yderligere i deres direkte duel.

Som nummer 10 har The Foxes formået at skrabe 25 point sammen for 19 kampe. Med 29 point har Brighton for 19 opgør gjort sig fortjent til en plads som nummer 9 i Premier League.

The Seagulls er på udkig efter at åbne et større hul i stillingen i Premier League til Leicester, når de to rivaler skal op imod hinanden på søndag. Det kan hjemmeholdet dog dårligt tillade sig, hvis de skal bevare kontakten til gæsterne.

The Foxes har før opgøret på søndag et anstændigt gennemsnit på 1.8 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede acceptable 18 mål samtidig med, at de indkasserede 21 mål. Det kaster et gennemsnit på 2.1 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur 2 gange.

Hvad målscoring angår, er Brighton ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 10 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1 pr. kamp. De indkasserede 10 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 2 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Leicester v Brighton.

 • Der er scoret imod Leicester i 20 af de seneste 22 kampe
 • Leicester scorede i deres seneste 11 kampe
 • I 9 af de seneste 11 kampe Leicester har spillet, har begge hold scoret
 • Leicester vandt 5 af 6 af deres seneste hjemmekampe
 • I de seneste 5 kampe i træk Brighton har spillet, har begge hold scoret
 • Brighton har ikke tabt 11 af 13 af deres seneste udekampe
 • Der er scoret imod Brighton i 13 af de seneste 15 kampe
 • Brighton har ikke vundet 8 af 10 af deres seneste udekampe
 • Brighton scorede i 8 af deres seneste 9 kampe
 • I de seneste 7 Leicester kampe mod Brighton var summen af mål under 3.5
 • I de seneste 3 Leicester kampe mod Brighton var summen af mål over 2.5
 • Leicester har har ikke tabt i 6 af 7 seneste kampe mod Brighton
 • Leicester har scorede i 6 af de senest 7 kampe mod Brighton
 • Leicester har vandt i 3 af 4 seneste hjemmekampe mod Brighton

Form Leicester mod Brighton

Leicester inde i god stime.

I deres seneste tre kampe formåede Leicester først at banke Liverpool med 1-0. Herefter nedlagde de også Watford med 4-1, inden stimen stoppede mod Tottenham, der vandt en 3-2 sejr.

Brighton bøjer sig ikke

Efter tre point fra tre uafgjorte kampe i deres seneste tre opgaver, er Brighton på udkig efter en sejr. Mod West Brom spillede de 1-1, før de også delte point med Crystal Palace i en 1-1 kamp. Ny remis fulgte, da de spillede 1-1 mod Chelsea.

Leicester v Brighton Indbyrdes historik

Brighton havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 2-1 tilbage i September 2021 i Premier League. Leicester går ind til opgøret med en historik mod Brighton, der siger 5-2-1 for deres seneste 8 kampe i Premier League. The Foxes har fået et mindre overtag i forhold til deres kommende modstander indenfor deres seneste 8 møder. Kampe som i øvrigt havde har haft en tendens til at byde på et større antal mål.

Stilling i Premier League

Stillingen i Premier League inden den kommende runde 23 fortæller os, hvor Leicester og Brighton ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point den kommende søndag på King Power Stadium.

Formstærk måltyv

Hold øje med Jamie Vardy når du søger en målmager, eftersom han virker ustoppelig. Han har været på pletten 5 gange i seks kampe for Leicester, mens sæsontotalen læser 9 kasser lige nu.

Neal Maupay har stået det rette sted 2 gange i seks kampe for The Seagulls, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 7 mål.