Chelsea slår fra sig på King Power

Leicester tager imod Chelsea i Premier League på tirsdag på King Power Stadium. Leicester indtager en fjerdeplads med 32 point efter 17 kampe. Chelsea har 26 point og er på en 9. plads i tabellen.

Leicester har været en positiv overraskelse for de fleste indtil videre i denne sæson i Premier League. En sejr mod rivalerne fra Chelsea vil blot styrke deres position yderligere.

Leicester bøjer sig ikke.

Leicester vil være opsatte på at udvide den fine stime af resultater, de på det seneste har fået sammensat i Premier League. Leicester vandt 2-1 mod Newcastle, smadrede Stoke 4-0 i FA Cup, inden deres seneste kamp kastede en 2-0 sejr mod Southampton af sig.

De blev omtalt som medalje-kandidater før sæsonen, og The Foxes gør deres bedste for at leve op til forventningerne.

Formen har ladet meget tilbage at ønske for Leicester på eget græs i de senere uger. Skal tre point sikres i det, der ligner en hård match på tirsdag, skal de finde noget ekstra frem.

The Blues fortsat skidt kørende.

Den nuværende stime af 7 point ud af 18 mulige for The Blues er ikke nok til for alvor at få safterne til at stige blandt tilhængerne. Chelsea har i deres seneste tre kampe spillet 1-1 mod Aston Villa, hvorefter de tabte 3-1 til Manchester City, inden de sænkede Fulham med 1-0 lørdag aften.

De fleste anså The Blues som medalje-kandidater, men eksperterne kan snart blive tvunget til at revurdere potentialet efter de seneste dårlige resultater.

Chelsea har bare præsteret sølle 3 sejre i de seneste 6 kampe siden november på udebane. Der er ganske enkelt behov for noget mere, hvis de tre point skal blive deres den kommende tirsdag.

Leicester vs Chelsea h2h

Man skulle have spillet uafgjort på oddset den 1. februar 2020, da Leicester senest mødte Chelsea i Premier League. Her leverede de en underholdende 2-2 kampe. Generelt har kampe imellem de to klubber haft en tendens til at byde på underholdning, da 5 af de seneste 10 sluttede med over 2.5 mål. Leicester møder Chelsea med en nylig historik imellem klubberne, der siger 2-5-3 for deres seneste 10 kampe i Premier League.

  • Leicester ubesejret i seneste 4 kampe i træk;
  • Leicester har scoret i seneste 10 af 12 kampe;
  • Leicester har scoret imod i seneste 7 af 9 kampe;
  • I de seneste 3 of 5 Leicester kampe var summen af mål UNDER 3.5.
  • Chelsea ikke vundet i seneste 3 kampe i træk;
  • Chelsea har tabt i seneste 3 udebane kampe i træk;
  • Chelsea har scoret i seneste 9 af 11 kampe;
  • I de seneste 5 of 7 Chelsea kampe var summen af mål OVER 2.5.

Statistics