Skadesplagede Leicester skal dæmme op for Chelsea

The Blues skal teste formen af mod Leicester på lørdag, når de mødes i Premier League på King Power Stadium. Det lugter af tre point til førstnævnte, som sigter imod at konsolidere sig i toppen. Sidstnævnte har dog næppe planer om at overgive sig frivilligt, og point her kan give et stærkt boost til selvtilliden. 

Leicester indtager en plads som nummer 12 i tabellen med 15 point efter 11 kampe. På de 11 runder The Blues har afviklet, har de indsamlet 26 point og ligger nummer 1 i stillingen. 

The Foxes har brug for en sejr på lørdag for at lukke afstanden til The Blues i stillingen i Premier League. Afstanden i tabellen skulle helst ikke blive større, og værterne vil være forsigtige med ikke at lade gæsterne komme til fadet. 

Når det kommer til mål, er Leicester ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 15 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.5 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 18 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.8 pr. kamp med 0 clean sheets undervejs. 

The Blues rejser til deres kommende kamp med fine tal at fremvise fra deres foregående 10 kampe. Nydelige 2.4 mål pr. kamp, 24 kasser i alt, ville de fleste være tilfredse med. De måtte pille bolden ud ad eget net 4 gange, eller 0.4 gange pr. kamp, hvor de præsterede 6 clean sheets.

Vores tip

Facts og finurligheder for Leicester vs Chelsea.

  • Leicester har indkasseret mål i seneste 18 af 20 kampe;
  • Leicester har scoret i seneste 17 af 19 kampe;
  • Leicester har indkasseret mål i de seneste 10 kampe i træk;
  • Der er scoret imod Leicester i de seneste 8 af 10 kampe.
  • Chelsea er ubesejret i de seneste 5 kampe i træk;
  • Chelsea har vundet i de seneste 3 udebane kampe i træk;
  • Chelsea er ubesejret i de seneste 5 udebane kampe i træk;
  • Chelsea har vundet i seneste 4 af 5 kampe.

Form Leicester mod Chelsea

Leicester håber på yderligere point til samlingen.

Det er ikke helt skidt for Leicester, men heller ikke helt godt, når man ser tilbage på de seneste tre kampe. De fik smæk med 2-0 mod Arsenal, hvorefter de nappede point via 1-1 mod Spartak Moskva. Senest blev det til endnu en pointdeling, denne gang 1-1 mod Leeds.

The Blues fortsætter pointhøsten.

Chelsea er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De sejrede med henholdsvis 3-0 og 1-0 over Newcastle samt Malmö FF. Serien blev dog bremset mod Burnley i sidste kamp, hvor det sluttede uafgjort 1-1.
 

 

Leicester v Chelsea Indbyrdes historik

The Foxes trak det korteste strå, da Chelsea vandt en 2-1 sejr i deres seneste møde i Premier League. Resultatet var revanche for den 2-0 sejr Leicester noterede sig i den forrige kamp. Bookmakerne har The Foxes som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 4.55, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Leicester 22% chance for at banke Chelsea. En pointdeling betaler 3.65 i gevinst på oddset, hvor imod The Blues udbetaler 1.79 i gevinst på oddset for en sejr. Leicester går ind til opgøret med en historik mod Chelsea, der siger 2-4-4 for deres seneste 10 kampe i Premier League. Af de seneste 10 kampe mellem Leicester og Chelsea kom over 2.5 mål ud med gevinst på oddset 5 gange. Desuden scorede begge hold mål i 4 af disse 10 møder.

Stilling i Premier League

Hold øje med…

Hold øje med Jamie Vardy når du søger en målmager, eftersom han virker ustoppelig. Han har været på pletten 4 gange i seks ligakampe for The Foxes, mens sæsontotalen læser 7 kasser lige nu. 

Reece James har stået det rette sted 3 gange i seks kampe for The Blues, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 4 mål.