Leicester skal konsolidere top 4 mod Palace

Det ligner en vanskelig opgave at opbygge en sag på vegne af Crystal Palace mandag den 26. kl. 21:00 på King Power Stadium i Premier League. Alt andet end hjemmesejr til Leicester vil være en overraskelse. The Foxes er placeret nummer 3 i stillingen med 59 point for 32 kampe, og 21 point bagefter efter 31 kampe ligger The Eagles nummer 13.

The Foxes fortsætter pointhøsten.

Leicester går ind til kampen i håbet om at holde deres nuværende stærke momentum kørende med endnu et positivt resultat. Resultaterne for de foregående tre kampe siger, at The Foxes tabte 3-2 til West Ham, hvorefter de noterede en 1-0 sejr mod Southampton for senest at agere den ene part i en 3-0 sejr mod West Brom.

Leicester har leveret solide præstationer på eget græs med 4 sejre i de seneste 6 kampe siden februar. Yderligere en sejr til kontoen virker ikke som et usandsynligt udfald på mandag.

Crystal Palace drømmer om at stoppe ringe stime.

Crystal Palace går ind til kampen i håbet om endelig at få afsluttet den skuffende stime, de på det seneste har leveret. Resultaterne for de foregående tre kampe siger, at Crystal Palace sikrede sig en 1-0 sejr mod West Brom, hvorefter de noterede i en 1-1 uafgjort mod Everton for senest at agere den ene part i et 4-1 nederlag mod Chelsea.

Crystal Palace kan tage anstændige 2 sejre i de seneste 5 ude kampe siden februar med ind til deres kommende kamp. Ikke desto mindre ligner den næste udekamp en stor mundfuld for Crystal Palace.

The Foxes vs The Eagles h2h

Head-2-Head

Ny pointdeling på menuen?

Man skulle have spillet uafgjort på oddset, da Leicester senest mødte Crystal Palace i Premier League. Ingen af parterne fik det afgørende overtag, hvorfor det endte med en 1-1 pointdeling. Generelt har opgør imellem de to klubber haft en tendens til at byde på underholdning, da 6 af de seneste 10 kampe sluttede med over 2.5 mål. De to rivaler har været meget jævnbyrdige i deres foregående dueller i Premier League. Begge står noteret for 4 sejre i de seneste 10 kampe, mens 2 kampe sluttede uden vinder.

  • Leicester har scoret i seneste 17 af 19 kampe;
  • I 7 of 9 seneste Leicester kampe var antal mål OVER 2.5;
  • Leicester har indkasseret mål i seneste 7 af 9 kampe;
  • I 2 of 4 seneste Leicester kampe var antal mål OVER 3.5.
  • I 4 of 6 seneste Crystal Palace kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • Crystal Palace har scoret i seneste 5 af 7 kampe;
  • I 2 of 4 seneste Crystal Palace kampe var antal mål OVER 3.5;
  • Crystal Palace har indkasseret mål i de seneste 6 udebane kampe i træk.

Bookmakerne tilbyder følgende gevinster på oddset for denne kamp: The Foxes giver 1.47 for en sejr, uafgjort betaler 4.20 retur, mens The Eagles giver 8.50 på oddset.