Schmeichels Leicester skal genfinde melodien

Leicester City går på jagt efter at holde kontakt med førstepladsen i Premier League, når de mandag aften tager imod Fulham FC. Tror man på gæsterne fra London, er der 6.25 at score sig på oddset, mens en hjemmesejr til Kasper Schmeichel og co. giver 1.53 på oddset.

Leicester mistede førstepladsen i sidste runde, da de fik en grundig lektion i, hvordan man kontrollerer en fodboldkamp, da Liverpool kværnede dem med 3-0 på Anfield. I midtugen lukkede Leicester igen tre mål ind, denne gang i Europa League mod Braga, så der er nogle huller i defensiven at lappe, før Fulham træder an.

Apropos defensiv. Fulham har tre gange i denne sæson holdt rent bur. To var i Liga Cup’en, mens de kun har gjort det én gang i Premier League. I en hjemmekamp mod sidste sæsons medoprykkere fra West Bromwich. De er notorisk ét af de dårligste udehold i Premier League med 21 nederlag på fremmed græs af de seneste 25 mulige.

Seks mål imod på to kampe vil irritere Brendan Rodgers og Kasper Schmeichel usigeligt, og der skal svares igen mod “The Cottagers”, men vi finder stadig oddset på et kamp med mindst tre mål, jævnfyr de seneste resultater, for mere fristende end spil på hjemmesejr.

Flere interessante tips