Leeds skal revanchere røvfuld mod Leicester

Det ligner en vanskelig opgave at opbygge en sag på vegne af Leeds på King Power Stadium den 31. januar kl. 15:00 i Premier League. Alt andet end hjemmesejr til The Foxes vil være en overraskelse. Leicester indtager en 3. plads med 39 point efter 20 matches. Leeds har 26 point og er på en 12. plads i tabellen.

I deres nuværende form går Leicester ind til kampen mod Leeds som favoritter til at holde momentum vedlige.

Leicester i forrygende form.

Leicester fortsætter med at feje al modstand til side med endnu en sejr til samlingen i den seneste kamp i Premier League. Leicester har i deres seneste tre kampe smasket Chelsea med 2-0, inden de tog en stærk 3-1 sejr over Brentford for senest at spille 1-1 mod Everton.

De blev omtalt som medalje-kandidater før sæsonen, og det mål er bestemt stadig indenfor rækkevidde for Leicester.

Leicester har leveret solide præstationer på eget græs med 4 sejre i de seneste 6 kampe siden december. Det virker særdeles sandsynligt, at der venter yderligere en sejr til kontoen den kommende søndag.

Leeds håber på yderligere point til samlingen.

Leeds har spillet til par på det seneste, for at stjæle et udtryk fra golfens verden. Altså resultater mere eller mindre efter bogen igennem de seneste ugers Premier League. Leeds har i deres foregående tre kampe fået tæsk af Crawley med 3-0 i FA Cup, efterfulgt af et smalt 1-0 nederlag Brighton, før de sejrede over Newcastle med 2-1.

Leeds har været en positiv overraskelse og en nydelig placering i midten af tabellen er en velfortjent belønning.

Ovenpå elendige 2 sejre og 4 nederlag i de seneste 6 kampe ude, får Leeds rigeligt at se til med at undgå at få ørerne i maskinen den kommende søndag.

Leicester vs Leeds h2h

Leeds gik tomhændede fra deres seneste indbyrdes møde i Premier League, da Leicester sikrede en sejr på 4-1. Men de sikrede dog tre point i det omvendte opgør, hvor Leeds sejrede 3-2. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 7 gange i de seneste 8 kampe mellem Leicester og Leeds. Begge parter fandt vej til netmaskerne i 6 kampe af deres seneste 10 dueller. Leicester møder Leeds med en nylig historik imellem klubberne, der siger 4-1-3 for deres seneste 8 kampe i Premier League.

 • Leicester er ubesejret i de seneste 7 kampe i træk;
 • Leicester er ubesejret i de seneste 3 hjemmebane kampe i træk;
 • Leicester har scoret i seneste 13 af 15 kampe;
 • I 6 of 8 seneste Leicester kampe var antal mål UNDER 3.5;
 • Leicester har indkasseret mål i seneste 4 af 6 kampe;
 • Der er scoret imod Leicester i de seneste 4 af 6 kampe;
 • I 3 seneste Leicester kampe i træk var antal mål UNDER 3.5.
 • I 7 of 9 seneste Leeds United kampe var antal mål OVER 2.5;
 • Leeds United har scoret i seneste 8 af 10 kampe;
 • Leeds United har indkasseret mål i seneste 7 af 9 kampe;
 • I 5 seneste Leeds United udebane kampe i træk var antal mål OVER 2.5.

Ifølge bookmakerne er Leicester favoritter til sejren. Et væddemål på en home giver dig 1.83 på oddset hos Betfair. Bookmakerne vurderer, at Leicester har 55% chance for en sejr mod Leeds. Er du fristet af et væddemål på Leeds betaler Bet365 den bedste pris på oddset med 3.90.

Statistics