Leicester mod Liverpool i Premier League runde 20 – optakt, odds og spilfiduser

Vurderet ud fra oddset på kampen ligner tre point nærmest en pligt, når Liverpool den kommende tirsdag møder Leicester. Favoritternes formkurve over de seneste uger bakker den store favoritværdighed op.

Efter 17 kampe afviklet er The Foxes placeret nummer 10 i stillingen med 22 point. Der er 19 points forskel til Liverpool, der som nummer 2 har samlet 41 point sammen.

The Reds er på udkig efter at åbne et større hul i stillingen i Premier League til Leicester, når de to rivaler skal op imod hinanden på tirsdag. Det kan hjemmeholdet dog dårligt tillade sig, hvis de skal bevare kontakten til gæsterne.

Leicester oser af selvtillid inden deres kamp på tirsdag, hvortil de ankommer med yderst respektable tal for deres seneste 10 kampe. Leicester præsterede flotte 2.1 mål pr. kamp, eller sammenlagt 21 kasser. De indkasserede 21 mål, et gennemsnit på 2.1 pr. kamp med clean sheets i 1 af dem.

Liverpool kan inden deres kommende opgave fremvise en rimeligt god målform for deres seneste 10 kampe. De har et gennemsnit på 2.8 mål pr. kamp, svarende til 28 mål i alt. De måtte finde sig i 9 scoringer imod, eller et snit på 0.9 pr. kamp, hvor de holdt rent bur 5 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for Leicester v Liverpool.

 • Der er scoret imod Leicester i 21 af de seneste 23 kampe
 • I 7 af de seneste 9 kampe Leicester har spillet, har begge hold scoret
 • Leicester scorede i 13 af deres seneste 15 kampe
 • Leicester har ikke vundet 3 af 4 af deres seneste kampe
 • Liverpool scorede i deres seneste 41 kampe
 • Liverpool har ikke tabt 41 af 43 af deres seneste kampe
 • Liverpool vandt 8 af 9 af deres seneste kampe
 • I 3 af de seneste 4 kampe Liverpool har spillet, har begge hold scoret
 • Leicester har scoret imod i de seneste 10 kampe i træk de har spillet mod Liverpool
 • I 9 ud af 10 seneste Leicester kampe mod Liverpool var antallet af mål over 2.5
 • I 8 af de seneste 10 kampe Leicester har spillet mod Liverpool har begge hold scoret
 • Leicester har har ikke vundet i 7 af 8 seneste kampe mod Liverpool
 • Leicester har tabte i 6 af 8 seneste kampe mod Liverpool

Form Leicester mod Liverpool

Leicester håber på frisk start.

Bedømt ud fra deres seneste tre kampe, kan vi forvente lidt af hvert for Leicester i øjeblikket. Mod Newcastle satte de sig igennem i en 4-0 sejr, før de spillede 3-3 mod Liverpool. I sidste runde gik de dog ned med 6-3 mod Manchester City.

The Reds inde i god stime.

Liverpool ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De lagde ud med at banke Newcastle med 3-1 før de lod sig nøje med det ene point i en 2-2 kamp mod Tottenham. Deres seneste opgave indbragte endnu engang uafgjort, da de spillede 3-3 mod Leicester.

Med The Reds i rigtig god form i de senere uger, hvor Leicester ikke har leveret overbevisende, er et spil på Liverpool det oplagte valg. Bookmakerne giver Leicester 17% chance for at tage tre point mod Liverpool. Det svarer til, at man får 6.00 på oddset for sejr til Leicester, mens uafgjort giver 4.70 gange igen. En væddemål på en udesejr til The Reds betaler dig pengene 1.49 gange igen på oddset.

Leicester v Liverpool Indbyrdes historik

Liverpool tabte deres seneste indbyrdes møde i Premier League, da Leicester noterede en sejr på 3-1. Det var dog førstnævnte, som slap bedst fra det forrige opgør, hvor The Reds sikrede alle tre point via en sejr på 3-0. Bookmakerne har Liverpool som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 6.00, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Leicester 17% chance for at banke Liverpool. En pointdeling betaler 4.70 i gevinst på oddset, hvor imod The Reds udbetaler 1.49 i gevinst på oddset for en sejr. Leicester møder Liverpool med en historik imellem klubberne, der siger 2-1-7 for deres seneste 10 kampe i Premier League. I de foregående 10 kampe mellem Leicester og Liverpool bød 9 af dem på mere end to mål. Begge klubber scorede desuden mål i 8 af de 10 kampe.

Stilling i Premier League

Stillingen i Premier League inden den kommende runde 20 fortæller os, hvor Leicester og Liverpool ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point på tirsdag på King Power Stadium.

Topscorer i form

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Jamie Vardy. Han har vist flaget for The Foxes med 9 mål for sæsonen og stod desuden for 2 i de seneste seks kampe.

Liverpool har til gengæld forhåbninger om, at Mohamed Salah kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 15 mål i alle turneringer indtil videre, samt 3 i de seneste seks.