Kan Leicester også stoppe Manchester City

Leicester øjner muligheden for at lukke hullet til førerholdet i Premier League, Manchester City, når de krydser klinger på King Power Stadium den 3. april. The Foxes indtager en 3. plads med 56 point efter 29 kampe. The Sky Blues har 71 point og er på en 1. plads i tabellen.

Der er behov for en sejr af Leicester, hvis de skal forkorte afstanden i tabellen op til førerholdet The Citizens på lørdag.

Leicester vanskelige at nedbryde.

The Foxes vil være opsatte på at udvide den fine stime af resultater, som de på det seneste har fået sammensat. Leicester vandt 2-1 mod Brighton, hvorefter de vandt en 5-0 sejr mod Sheffield United, inden de smadrede Manchester United 3-1 i deres foregående tre kampe.

En række stærke præstationer på eget græs har set Leicester tage 4 sejre i de seneste 6 kampe siden februar. De vil helt klart gå ind til opgøret på lørdag med troen på at kunne skabe en lille overraskelse.

Manchester City i forrygende form.

The Sky Blues rider på toppen af en formkurve og fortsætter med at feje det meste modstand til side. The Sky Blues sikrede sig en 3-0 sejr mod Fulham, hvorefter de vandt en 2-0 sejr mod B. M’gladbach i Champions League, inden de smadrede Everton 2-0 i deres foregående tre kampe.

Oven på en fremragende stime af The Sky Blues med 6 sejre i de seneste 6 kampe ligner de et meget stærkt bud på en sejrherre her.

Leicester vs The Sky Blues h2h

Head-2-Head

En duel Manchester City ofte vinder

Manchester City trak det korteste strå, da Leicester vandt en 5-2 sejr i deres seneste møde i Premier League. Resultatet var revanche for den 1-0 sejr The Citizens noterede sig i den forrige kamp. Generelt har opgør imellem de to klubber haft en tendens til at byde på underholdning, da 7 af de seneste 10 kampe sluttede med over 2.5 mål. The Sky Blues plejer at være glade for at møde The Foxes, og tog sig kærligt af alle tre point 6 gange i de seneste 10 kampes i Premier League.

  • Leicester er ubesejret i de seneste 3 kampe i træk;
  • Leicester har scoret i seneste 18 af 20 kampe;
  • I 5 of 7 seneste Leicester kampe var antal mål OVER 2.5;
  • Leicester har indkasseret mål i seneste 5 af 7 kampe.
  • Manchester City har vundet i de seneste 8 udebane kampe i træk;
  • Manchester City er ubesejret i de seneste 9 udebane kampe i træk;
  • Manchester City har vundet i seneste 17 af 18 kampe;
  • Manchester City har vundet i seneste 8 af 9 udebane kampe.