Leicester mod Manchester City i Premier League runde 4 – optakt, odds og spilfiduser

Vurderet ud fra oddset på kampen ligner tre point nærmest en pligt, når Manchester City på lørdag møder Leicester. Favoritternes formkurve over de seneste uger bakker den store favoritværdighed op. 

Det er sidste sæsons nummer 5 med med 66 point, der byder velkommen til sidste sæsons nummer 1 i denne runde 4 i Premier League. Everton lukkede sæsonen med en pointtotal i Premier League, der nåede op på med 86 point. 

Som nummer 9 har Leicester formået at skrabe 6 point sammen for 3 kampe. Med 6 point har Manchester City for 3 opgør gjort sig fortjent til en plads som nummer 7 i Premier League. 

Ifølge bookmakerne er Manchester City favoritter til sejren. Et væddemål på Manchester City giver dig netop nu 1.52 retur på oddset, hvilket svarer til, at bookmakerne giver dem 66% chance for at slå Leicester. Ønsker du at placere dine indsatser på Leicester, kan de spilles til 5.80 på oddset.

Vores tip

Facts og finurligheder for Leicester vs Manchester City.

  • Leicester har scoret i seneste 26 af 28 kampe;
  • I 9 of 11 seneste Leicester kampe var antal mål OVER 2.5;
  • Leicester har indkasseret mål i seneste 10 af 12 kampe;
  • Der er scoret imod Leicester i de seneste 9 af 11 kampe.
  • Manchester City har scoret i seneste 28 af 30 kampe;
  • I 8 of 10 seneste Manchester City kampe var antal mål OVER 2.5;
  • I 5 of 7 seneste Manchester City kampe var antal mål OVER 3.5.

Form Leicester vs Manchester City

Leicester fortsætter pointhøsten.

Leicester vil være opsatte på at udvide den fine stime af resultater, som de på det seneste har fået sammensat. Resultaterne for deres foregående tre kampe siger, at Leicester præsterede en 1-0 sejr mod Wolves, hvorefter de noterede et 4-1 nederlag mod West Ham, inden deres seneste kamp resulterede i en 2-1 sejr mod Norwich.

The Citizens drømmer om mere.

Det er vanskeligt at pege fingre ad Manchester City, da den seneste tids resultater i det store billede har levet op til forventningerne. Resultaterne for deres foregående tre kampe siger, at The Sky Blues præsterede et 1-0 nederlag mod Tottenham, hvorefter de noterede en 5-0 sejr mod Norwich, inden deres seneste kamp resulterede i en 5-0 sejr mod Arsenal.

Selvom de er favoritter hos bookmakerne, har The Sky Blues åbenlyst været lidt gennemsnitlige på det seneste, og Leicester øjner uden tvivl gode muligheder for point her.

Leicester v Manchester City Indbyrdes historik

Leicester trak det korteste strå, da The Sky Blues vandt en 2-0 sejr i deres seneste møde i Premier League. Resultatet var revanche for den 5-2 sejr The Foxes noterede sig i den forrige kamp. Leicester går ind til opgøret med en historik mod Manchester City, der siger 3-0-7 for deres seneste 10 kampe i Premier League. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 6 gange i de seneste 10 kampe mellem Leicester og Manchester City. Begge hold var på tavlen 6 gange i deres seneste 10 møder.

Stilling i Premier League

Hold øje med…

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Jamie Vardy. Han har vist flaget for The Foxes med 2 mål for sæsonen og stod desuden for 4 i de seneste seks kampe. 

Manchester City har til gengæld forhåbninger om, at Ferran Torres kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 2 mål i alle turneringer indtil videre, samt 2 i de seneste seks.