Manchester United kan fortsætte vanvittig stime

Det er andenpladsen, der er på spil, når runde 15 åbner dørene til en ny omgang Premier League, hvor første kamp spilles på King Power Stadium. Her tager hjemmeholdet Leicester imod gæsterne fra Manchester United, der kan spilles til flotte 2.30 på oddset for en udesejr. The Foxes betaler derimod 3.05 tilbage på oddset, hvis de tager alle tre point i en duel, der fløjtes op kl. 13.30 af dommer Mike Dean.

Leicester City byder op til dans i fantastisk god form. Brendan Rodgers udvalgte har formået at vinde fire af deres seneste fem kampe, de sidste tre sejre endda til nul, og en andenplads ligaen er en flot konsekvens af det stærke spil, som senest gik ud over ellers formstærke Tottenham Hotspur, som Leicester besejrede 2-0 i London. De sætter selvfølgelig næsen op efter at levere endnu et stærkt resultat mod lørdagens modstander.

Manchester United kan ikke prale ad fire sejre i fem kampe, men de klager stadig ikke over den nuværende formkurve. Skuffelsen over exit fra Champions League er blevet bearbejdet med to sejre i Premier League og otte scoringer undervejs, samt indtog i semifinalen i Liga Cup onsdag aften efter udesejr 2-0 over Everton. Samlet set må humøret omkring Old Trafford være ganske godt i disse dage.

Manchester United har en helt utroligt god indbyrdes historik mod Leicester. The Red Devils vandt alle de seneste fire interne kampe, og indkasserede blot ét mål undervejs. Af de seneste otte dueller var der nul sejre til Leicester, men til gengæld otte til rekordmestrene, der ikke ligefrem virker til at være blevet dårligere i mellemtiden. I fem af de seneste 10 kampe var begge hold på tavlen, ligesom fem havde over 2.5 mål.

Manchester United har taget forrygende 10 sejre i træk på udebane i Premier League. De vandt også på udebane over Everton i Liga Cup, og da Leicester samtidig virker langt stærkere ude end hjemme, og da United har et fantastisk godt tag i hjemmeholdet, er odds 2.30 på udesejren simpelthen for godt til at lade ligge.

Flere interessante tips