Leicester mod Norwich i Premier League runde 21 – optakt, odds og spilfiduser

Det ligner en vanskelig opgave at opbygge en sag på vegne af Norwich på lørdag i Premier League. Alt andet end en sejr til Leicester vil være en overraskelse, i hvert fald hvis man blot vurderer ud fra bookmakernes odds på kampen.

The Foxes indtager en plads som nummer 9 i tabellen med 25 point efter 18 kampe. På de 18 runder Norwich har afviklet, har de indsamlet 10 point og ligger nummer 20 i stillingen.

Norwich går ind til kampen mod The Foxes på lørdag med håbet om at hale ind på hjemmeholdet i stillingen i Premier League. Opgaven er selvsagt ikke nem, men omvendt en god mulighed for gæsterne til at vise, hvad de indeholder.

Leicester har før opgøret på lørdag et anstændigt gennemsnit på 1.8 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede acceptable 18 mål samtidig med, at de indkasserede 19 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.9 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur 2 gange.

Hvad målscoring angår, er Norwich ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 6 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 0.6 pr. kamp. De indkasserede 19 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.9 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 1 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Leicester v Norwich.

 • Der er scoret imod Leicester i 18 af de seneste 20 kampe
 • Leicester scorede i 16 af deres seneste 18 kampe
 • I 7 af de seneste 9 kampe Leicester har spillet, har begge hold scoret
 • Leicester vandt deres seneste 4 hjemmekampe
 • Leicester har ikke tabt 9 af 11 af deres seneste hjemmekampe
 • Norwich har ikke vundet 16 af 18 af deres seneste kampe
 • Norwich tabte deres seneste 5 kampe
 • Der er scoret imod Norwich i 10 af de seneste 11 kampe
 • Norwich ikke scoret i 8 af deres seneste 10 udekampe
 • I de seneste 5 Leicester kampe mod Norwich var summen af mål under 3.5
 • Leicester har har ikke tabt i 4 af 5 seneste kampe mod Norwich
 • I 3 ud af 4 seneste Leicester kampe mod Norwich var antallet af mål under 2.5
 • Leicester har scoret imod i de seneste 3 kampe i træk de har spillet mod Norwich
 • Leicester har scorede i 4 af de senest 5 kampe mod Norwich

Form Leicester mod Norwich

Leicester håber på yderligere point til samlingen.

Leicester har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Et møde med Liverpool sluttede 3-3, hvorpå et 6-3 nederlag mod Manchester City fulgte. Deres nyligste kamp gav dog sejr, da Liverpool blev nedlagt med 1-0.

Norwich er desperate efter point.

Norwich har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 0-2 af Aston Villa, før Arsenal satte sig igennem med 0-5. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Crystal Palace, der satte sig igennem med 3-0.

Med Leicester i rigtig god form i de senere uger, hvor Norwich ikke har leveret overbevisende, er et spil på The Foxes det oplagte valg. Bookmakerne giver Leicester 68% chance for at tage tre point mod Norwich. Det svarer til, at man får 1.48 på oddset for sejr til Leicester, mens uafgjort giver 4.50 gange igen. En væddemål på en udesejr til Norwich betaler dig pengene 6.50 gange igen på oddset.

Leicester v Norwich Indbyrdes historik

The Foxes havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 2-1 tilbage i august 2021 i Premier League. Leicester går ind til opgøret med en historik mod Norwich, der siger 3-1-1 for deres seneste 5 kampe i Premier League. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 2 gange i de seneste 5 kampe mellem Leicester og Norwich. Begge parter fandt vej til netmaskerne i 3 af deres seneste 10 dueller.

Stilling i Premier League

Tabellen i Premier League giver os et overblik over, hvordan Leicester og Norwich hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 21. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point på lørdag på King Power Stadium i vente.

Manden med målnæsen

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Jamie Vardy. Han har vist flaget for Leicester med 9 mål for sæsonen og stod desuden for 2 i de seneste seks kampe.

Norwich har til gengæld forhåbninger om, at Teemu Pukki kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 5 mål i alle turneringer indtil videre, samt 1 i de seneste seks.