Leicester skal konsolidere placeringen i Champions League zonen

Top møder bund når Leicester skal teste formen af mod Sheffield United til en kamp i Premier League på King Power Stadium. Leicester er placeret som nummer 3 i tabellen med 53 point efter 28 kampe. Sheffield United indtager en 20. plads i stillingen med 14 point.

Toppen af tabellen møder bunden af Premier League og Leicester håber på at udstille forskellen, når de møder Sheffield United.

Leicester drømmer om mere.

The Foxes har spillet til par på det seneste, for at stjæle et udtryk fra golfens verden. Altså resultater mere eller mindre efter bogen igennem de seneste uger, det være sig både positive og negative. I deres tre foregående kampe blev Leicester udspillet 3-1 af Arsenal, hvorefter de tog en 1-1 mod Burnley for senest at sikre en 2-1 sejr mod Brighton.

Leicester går ind til kampen på ryggen af en skuffende stime, der siger 3 sejre og 3 nederlag i de seneste 6 kampe på eget græs. Opgaven den kommende søndag lugter dog af en oplagt mulighed for igen at komme på rette spor med en sejr.

The Blades fortsat skidt kørende.

The Blades ankommer til kampen på søndag på nakken af en virkelig dårlig formkurve i de senere uger. I deres tre foregående kampe måtte Sheffield United bide i græsset mod Liverpool i et 2-0 nederlag, hvorefter de tog en 1-0 sejr mod Aston Villa for senest at lide et 2-0 nederlag mod Southampton.

Efter en serie af elendige præstationer på udebane i denne sæson – 2 sejre og 4 nederlag i de seneste 6 kampe – skal The Blades passe på ikke at blive massakreret på søndag.

The Foxes vs Sheffield United h2h

Head-2-Head

Leicester havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 2-1 tilbage i december 2020 i Premier League. Leicester har 3-0-0 for de seneste tre indbyrdes opgør.

  • Leicester har scoret i seneste 17 af 19 kampe;
  • I 4 of 6 seneste Leicester kampe var antal mål OVER 2.5;
  • Leicester har indkasseret mål i de seneste 5 kampe i træk;
  • Der er scoret imod Leicester i de seneste 5 kampe i træk.
  • Sheffield United har tabt i de seneste 3 udebane kampe i træk;
  • Sheffield United har tabt i seneste 5 af 6 kampe;
  • Sheffield United har tabt i seneste 5 af 6 udebane kampe;
  • Sheffield United har indkasseret mål i seneste 29 af 31 kampe.