Leicester tændte på titelkamp i Premier League

Der spilles to aftenkampe i denne runde 19 af Premier League og den sidste af disse finder sted i Leicester. Her tager hjemmeholdet Leicester City imod Southampton på King Power Stadium, og hjemmeholdet giver 1.91 for en sejr på oddset. Tre point til Southampton kan til gengæld spilles til 4.10 på oddset i en kamp, hvor dommer Stuart Atwell fløjter kick off kl. 21.00.

Leicester City byder op til dans i stærk form. Brendan Rodgers’ udvalgte har formået at vinde tre af deres seneste fem kampe, to af de sejre var endda til nul. Ingen af de fem kampe gav nederlag og en fjerdeplads i ligaen er en flot konsekvens af det stærke spil. Senest gik ud over Stoke fra The Championship i FA Cup, som Leicester besejrede 4-0 i Stoke. De sætter selvfølgelig næsen op efter at levere endnu et stærkt resultat mod lørdagens modstander.

Formen hos Southampton er lidt sværere at pejle sig ind på. De kommer til Leicester med en sejr på 1-0 over Liverpool i deres seneste kamp. Det er dog dog pudsigt nok også deres eneste sejr i de seneste fem. Til gengæld har de også kun tabt én kamp. De har blot scoret ét mål i deres seneste fire kampe. Til gengæld har de også kun lukket ét mål og de holder kontakt til toppen med kun tre point til Leicester.

Deres indbyrdes historik indikerer en rimelig stor jævnbyrdighed med et smalt overtag til Leicester. Vardy og co. vandt fire af de seneste 10 kampe, de har afviklet mod hinanden. Southampton vandt til gengæld tre af disse, hvilket selvsagt efterlader tre kampe, som sluttede uafgjort. Seks af deres seneste 10 kampe havde over 2.5 mål. Fire af deres seneste 10 kampe havde mål af begge hold.

Defensiven står åbenlyst stærkt hos Saints i øjeblikket. Men vi forestiller os alligevel, at de kan få problemer i Leicester. De plejer mildest talt ikke at have problemer med målscoringen. Desuden kan de med tre point kapitalisere lidt på, at Liverpool og Manchester United mødes søndag. Der vil være pointtab til mindst én af de to klubber, som ligger foran Leicester. Derfor kan de gøre sig endnu mere til i topstriden med en sejr. Den vædder vi på, at de får.

Flere interessante tips