Leicester og Tottenham kæmper for europæiske billetter

Begge parters placering i midten af Premier League antyder en jævnbyrdig kamp, når Leicester på King Power Stadium har besøg af Tottenham. Leicester indtager en 5. plads med 66 point efter 37 kampe. Tottenham har 59 point og er på en 7. plads i tabellen.

The Foxes drømmer om mere.

The Foxes har spillet til par på det seneste, for at stjæle et udtryk fra golfens verden. Altså resultater mere eller mindre efter bogen igennem de seneste uger, det være sig både positive og negative. I Leicesters 3 sidste kampe har de været igennem en 2-1 sejr mod Manchester United,
dernæst fulgte en 1-0 sejr mod Chelsea, mens de senest tabte 2-1 til Chelsea.

Deres nuværende stærke form hjemme, som siger 4 sejre i de seneste 6 kampe siden marts, kan være dét, der udgør forskellen for Leicester den kommende søndag.

Tottenham drømmer om mere.

Resultaterne har været rimelige uden at være prangende for The Lilywhites igennem de seneste ugers kampe. Spurs seneste 3 kampe byder på et 3-1 nederlag mod Leeds, en 2-0 sejr mod Wolves og senest et 2-1 nederlag mod Aston Villa .

The Lilywhites har på udebane bare præsteret beskedne 1 sejr i de seneste 6 kampe siden marts. Der skal sandsynligvis en del mere gnist på, hvis de skal have tre point med hjem den kommende søndag.

Leicester vs The Lilywhites h2h

Gode chancer for mål

Spurs tabte deres seneste indbyrdes møde i Premier League, da Leicester noterede en sejr på 2-0. Det var dog førstnævnte, som slap bedst fra det forrige opgør, hvor The Lilywhites sikrede alle tre point via en sejr på 3-0. Generelt har opgør imellem de to klubber haft en tendens til at byde på underholdning, da 6 af de seneste 10 kampe sluttede med over 2.5 mål. Med en historik der siger 5-1-4 mod The Foxes i deres seneste dueller i Premier League, kan The Lilywhites i det mindste nære en vis optimisme i forhold til den kommende kamp.

Stats and facts for Leicester and Tottenham.

  • LeicesterLeicester har scoret i seneste 22 af 24 kampe;
  • LeicesterLeicester har indkasseret mål i seneste 12 af 14 kampe;
  • LeicesterI 8 of 10 seneste Leicester kampe var antal mål OVER 2.5;
  • LeicesterLeicester har indkasseret mål i de seneste 5 kampe i træk.
  • TottenhamTottenham Hotspur ikke vundet i de seneste 3 udebane kampe i træk;
  • TottenhamTottenham Hotspur har scoret i seneste 15 af 17 kampe;
  • TottenhamI 9 of 11 seneste Tottenham Hotspur kampe var antal mål OVER 2.5;
  • TottenhamTottenham Hotspur har indkasseret mål i seneste 6 af 8 kampe.

Bookmakerne tilbyder følgende gevinster på oddset for denne kamp: Leicester giver 1.95 for en sejr, uafgjort betaler 4.00 retur, mens Tottenham giver 3.30 på oddset.