Leicester følger op mod kriseramte Tottenham

Såvel Leicester som Tottenham ligger godt placeret midt i tabellen i Premier League. Der er dog ingen grund til ikke at stræbe højere, hvorfor der bør være en intens kamp i vente på torsdag.

Med en placering som nummer 8 i stillingen har Leicester samlet 22 point efter 16 kampe. På 25 point befinder Tottenham sig rangeret som nummer 7 for 16 afviklede kampe.

Spurs er på udkig efter at åbne et større hul i stillingen i Premier League til Leicester, når de to rivaler skal op imod hinanden den kommende torsdag. Det kan hjemmeholdet dog dårligt tillade sig, hvis de skal bevare kontakten til gæsterne.

Leicester har før opgøret den kommende torsdag et anstændigt gennemsnit på 2 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede acceptable 20 mål samtidig med, at de indkasserede 17 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.7 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur 1 gange.

Hvad målscoring angår, er Tottenham ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 13 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.3 pr. kamp. De indkasserede 14 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.4 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 3 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Leicester v Tottenham.

  • Leicester har indkasseret mål i seneste 20 af 22 kampe;
  • I 10 of 12 seneste Leicester kampe var antal mål OVER 2.5;
  • Leicester har scoret i seneste 10 af 12 kampe;
  • I 5 seneste Leicester kampe i træk var antal mål OVER 2.5.
  • Tottenham har vundet i de seneste 3 kampe i træk;
  • Tottenham er ubesejret i de seneste 4 kampe i træk;
  • I 2 of 4 seneste Tottenham kampe var antal mål UNDER 3.5.

Form Leicester mod Tottenham

Leicester drømmer om mere.

Leicester har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe. Mod Aston Villa tabte de 2-1, SSC Napoli også viste sig for stærke i en 3-2 sejr. Der var dog opmuntring at hente i den seneste kamp, hvor Leicester formåede at vinde 4-0 over Newcastle.

Tottenham på fortsat vinderkurs.

Tottenham har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 2-1 til Mura. De svarede stærkt igen mod Brentford, som blev slået 2-0, før de sejrede 3-0 over Norwich.

Leicester v Tottenham Indbyrdes historik

Leicester trak det korteste strå, da The Lilywhites vandt en 4-2 sejr i deres seneste møde i Premier League. Resultatet var revanche for den 2-0 sejr Leicester noterede sig i den forrige kamp. Bookmakerne har The Foxes som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 2.20, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Leicester 45% chance for at banke The Lilywhites. En pointdeling betaler 3.75 i gevinst på oddset, hvor imod Tottenham udbetaler 3.05 i gevinst på oddset for en sejr. Leicester går ind til opgøret med en historik mod Tottenham, der siger 3-1-6 for deres seneste 10 kampe i Premier League. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 7 gange i de seneste 10 kampe mellem Leicester og Tottenham. Begge hold var på tavlen 7 gange i deres seneste 10 møder.

Stilling i Premier League

Stillingen i Premier League inden den kommende runde 17 fortæller os, hvor Leicester og Tottenham ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point den kommende torsdag på King Power Stadium.

Manden med målnæsen

Er man på jagt efter en målscorer, kunne det ligne en god idé at holde på Jamie Vardy. Han er topscorer for Leicester med 9 mål for sæsonen og præsterede desuden 2 i de seneste seks kampe.

Tottenham krydser til gengæld fingre for, at Heung-Min Son kan finde vej til netmaskerne igen. Han er oppe på 6 mål i alle turneringer i denne sæson, og leverede 3 i de seneste seks.