Alle gode gange seks for Leicester mod Watford

Leicester er af bookmakerne gjort til forholdsvis klare favoritter, når de har besøg af Watford på søndag i Premier League. Tre point til favoritholdet betaler 1.64 i gevinst på oddset, når de tørner sammen på King Power Stadium. Som nummer 12 har The Foxes formået at skrabe 15 point sammen for 12 kampe. Med 13 point har Watford for 12 opgør gjort sig fortjent til en plads som nummer 16 i Premier League. De går ind til kampen som store outsidere, men Watford ved, at de kan overhale Leicester i stillingen i Premier League med en sejr den kommende søndag. Når det kommer til mål, er The Foxes ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 14 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.4 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 17 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.7 pr. kamp med 0 clean sheets undervejs. Hvad målscoring angår, er Watford ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 13 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.3 pr. kamp. De indkasserede 16 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.6 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 0 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Leicester v Watford.

  • Leicester ikke vundet i de seneste 3 kampe i træk;
  • Leicester har indkasseret mål i seneste 19 af 21 kampe;
  • Leicester har indkasseret mål i de seneste 11 kampe i træk;
  • I 6 of 8 seneste Leicester kampe var antal mål OVER 2.5.
  • Watford har indkasseret mål i seneste 26 af 28 kampe;
  • Watford har indkasseret mål i de seneste 22 kampe i træk;
  • Watford har indkasseret mål i de seneste 14 udebane kampe i træk;
  • I 3 of 5 seneste Watford kampe var antal mål OVER 3.5.

Form Leicester mod Watford

Leicester håber på frisk start.

The Foxes ankommer til kampen den kommende søndag på nakken af en virkelig dårlig formkurve i de senere uger. Leicester har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Et møde med Leeds sluttede 1-1, hvorpå et 3-0 nederlag mod Chelsea fulgte. Deres nyligste kamp gav dog sejr, da Legia Warszawa blev nedlagt med 3-1.
 

Watford drømmer om mere.

Resultaterne har været rimelige uden at være prangende for Watford igennem de seneste ugers kampe. Watford har været lidt blege i deres seneste tre kampe, hvor de startede med at få tæsk 0-1 af Southampton. Skuffelsen blev fulgt op af ny nedtur, da de tabte 1-0 til Arsenal, for så at svare igen med en 4-1 sejr over Manchester United.

 

Leicester v Watford Indbyrdes historik

Der var gevinst på oddset, hvis du satsede på uafgjort, da Leicester senest mødte Watford på Vicarage Road Stadium. Ingen af de to klubber formåede nemlig at gribe overtaget i kampen, der emmede ud i en 1-1. Leicester møder Watford med en historik imellem klubberne, der siger 6-1-3 for deres seneste 10 kampe i Premier League. I de foregående 10 kampe mellem Leicester og Watford bød 5 af dem på mere end to mål. Begge klubber scorede desuden mål i 5 af de 10 kampe.

 

Formstærk måltyv

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Jamie Vardy. Han har vist flaget for Leicester med 7 mål for sæsonen og stod desuden for 0 i de seneste seks kampe.

Watford har til gengæld forhåbninger om, at Ismaila Sarr kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 5 mål i alle turneringer indtil videre, samt 1 i de seneste seks.