Leicesters pokalhelte kæmper for top 4 pladsen mod West Bromwich

Top møder bund når Leicester skal teste formen af mod West Brom til en kamp i Premier League på King Power Stadium. Leicester ligger nummer 3 i stillingen med 56 point efter 31 kampe. 32 point bagefter efter 31 kampe finder man West Brom på en placering som nummer 19.

Det er top mod bund i Premier League og Leicester vil være opsatte på at lade West Brom smage forskellen.

The Foxes inde i god stime.

The Foxes går ind til kampen i håbet om at holde deres nuværende stærke momentum kørende med endnu et positivt resultat. Deres seneste tre kampe gav først Leicester et 2-0 nederlag mod Manchester City, herefter fulgte et 3-2 nederlag mod West Ham, mens de i den seneste kamp sikrede sig en 1-0 sejr mod Southampton.

Leicester har leveret som forventet med 3 sejre i de seneste 6 hjemme kampe siden februar. Derfor er de selvfølgelig også bookmakernes store favorit til at sikre tre point på torsdag.

West Brom fortsætter pointhøsten.

West Brom vil være opsatte på at udvide den fine stime af resultater, som de på det seneste har fået sammensat. Resultaterne for de foregående tre kampe siger, at West Brom tabte 1-0 til Crystal Palace, hvorefter de noterede en 5-2 sejr mod Chelsea for senest at agere den ene part i en 3-0 sejr mod Southampton.

West Brom kan tage anstændige 1 sejr i de seneste 6 ude kampe siden januar med ind til deres kommende kamp. Ikke desto mindre ligner den næste udekamp en stor mundfuld for West Brom.

Leicester vs West Brom h2h

Head-2-Head

Gode chancer for mål

Leicester vandt de seneste to kampe mod West Brom i Premier League med yderst komfortable cifre. En øretæve på 3-0 tjente som opfølger til en afklapsning på 4-1. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 6 gange i de seneste 9 kampe mellem Leicester og West Brom. Begge parter fandt vej til netmaskerne i 6 af deres seneste 10 dueller. Med 5 sejre i 9 kampe i Premier League sætter Leicester næsen op efter at føje yderligere point til kontoen, når de møder West Brom.

  • Leicester har scoret i seneste 16 af 18 kampe;
  • I 6 of 8 seneste Leicester kampe var antal mål OVER 2.5;
  • Leicester har indkasseret mål i seneste 7 af 9 kampe;
  • Der er scoret imod Leicester i de seneste 6 af 8 kampe.
  • I 7 of 9 seneste West Brom kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • I 5 of 7 seneste West Brom kampe var antal mål UNDER 2.5.

Bookmakerne tilbyder følgende gevinster på oddset for denne kamp: The Foxes giver 1.60 for en sejr, uafgjort betaler 4.00 retur, mens West Brom giver 6.00 på oddset.