Leicester mod West Ham i Premier League runde 25 – optakt, odds og spilfiduser

Leicester har fordel af hjemmebane på King Power Stadium, når West Ham kommer forbi på søndag til et opgør i Premier League.

Som nummer 12 har The Foxes formået at skrabe 26 point sammen for 21 kampe. Med 40 point har West Ham for 21 opgør gjort sig fortjent til en plads som nummer 4 i Premier League.

The Hammers er på udkig efter at åbne et større hul i stillingen i Premier League til Leicester, når de to rivaler skal op imod hinanden på søndag. Det kan hjemmeholdet dog dårligt tillade sig, hvis de skal bevare kontakten til gæsterne.

Leicester har før opgøret den kommende søndag et anstændigt gennemsnit på 1.8 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede acceptable 18 mål samtidig med, at de indkasserede 21 mål. Det kaster et gennemsnit på 2.1 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur 2 gange.

West Ham kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.7 scoringer for deres foregående 10 kampe, inden deres duel på søndag. De lavede selv 17 garn i takt med, at de måtte finde sig i 14 mål imod. Det giver et snit på 1.4 pr. kamp, hvori de klarede rent bur 3 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for Leicester v West Ham.

 • I 11 af de seneste 13 kampe Leicester har spillet, har begge hold scoret
 • Leicester scorede i deres seneste 13 kampe
 • Der er scoret imod Leicester i 22 af de seneste 24 kampe
 • Leicester har ikke tabt 6 af 7 af deres seneste hjemmekampe
 • Leicester har ikke vundet deres seneste 3 kampe
 • West Ham scorede i 9 af deres seneste 10 kampe
 • West Ham vandt 6 af 8 af deres seneste kampe
 • Leicester har scoret imod i 17 af de senest 18 kampe mod West Ham
 • I 8 af de seneste 10 kampe Leicester har spillet mod West Ham har begge hold scoret
 • I de seneste 6 Leicester kampe mod West Ham var summen af mål over 2.5
 • Leicester har scorede i 12 af de senest 14 kampe mod West Ham
 • I 3 ud af 4 seneste Leicester kampe mod West Ham var antallet af mål over 4.5

Form Leicester mod West Ham

The Foxes håber på frisk start.

Leicester har bare ét point at fremvise for deres seneste tre kampe. De spillede 1-1 mod Brighton, hvorefter de mod Nottingham F. tabte 4-1. Endnu en skuffelse fulgte senest mod Liverpool, der vandt 2-0.

West Ham drømmer om mere.

West Ham har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Det startede med et nederlag på 1-0 mod Manchester United, hvorefter de opnåede 1-1 mod Kidderminster. Deres seneste kamp indbragte tre point, da de sejrede 1-0 i opgøret mod Watford.

Det ligner en jævnbyrdig kamp, men i vores øjne lugter West Ham stadig af en smule mere værdi på oddset end Leicester. Bookmakerne giver Leicester 37% chance for at tage tre point mod West Ham. Det svarer til, at man får 2.70 på oddset for sejr til Leicester, mens uafgjort giver 3.55 gange igen. Et væddemål på en udesejr til West Ham betaler dig pengene 2.50 gange igen på oddset.

Leicester v West Ham Indbyrdes historik

West Ham havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 4-1 tilbage i August 2021 i Premier League. Leicester går ind til opgøret med en historik mod West Ham, der siger 3-3-4 for deres seneste 10 kampe i Premier League. Af de seneste 10 kampe mellem Leicester og West Ham kom over 2.5 mål ud med gevinst på oddset 7 gange. Desuden scorede begge hold mål i 8 af disse 10 møder.

Stilling i Premier League

Stillingen i Premier League inden den kommende runde 25 fortæller os, hvor Leicester og West Ham ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point på søndag på King Power Stadium.

Topscorer i form

Hold øje med Jamie Vardy når du søger en målmager, eftersom han virker ustoppelig. Han har været på pletten 2 gange i seks kampe for Leicester, mens sæsontotalen læser 9 kasser lige nu.

Michail Antonio har stået det rette sted 6 gange i seks kampe for The Hammers, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 8 mål.