Leicester mod Wolverhampton – Optakt, Spilfiduser, Odds

Leicester tager den kommende lørdag imod Wolverhampton i Premier League på King Power Stadium.

Det er ikke sådan, at Leicester ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne ni mål i de foregående ti opgør, hvilket svarer til 0.9 mål pr. kamp. De lukkede samtidig 18 mål imod, et gennemsnit på 1.8 pr. kamp med nul clean sheets undervejs.

Wolverhampton er i øjeblikket anstændige målscorere med 11 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.1 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 12 mål, mens Wolverhampton præsterede tre “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.2 mål pr. kamp.

Leicester er noteret for syv sejre, og har desuden spillet fire uafgjorte, ligesom det er blevet til 20 nederlag i Premier League i denne sæson. Leicester tabte deres foregående 4 opgør.

Wolverhampton har indtil videre præsteret ni sejre og syv uafgjorte samt 15 nederlag i Premier League.

Vores tip

Facts og finurligheder for Leicester v Wolverhampton.

  • Leicester var i tabte 8 af deres seneste 9 kampe involveret i kampe med færre end 1.5 mål
  • Der er scoret imod Leicester i de seneste 11 kampe
  • Leicester var i tabte de seneste 5 hjemme kampe i træk involveret i opgør med færre end 1.5 mål
  • Leicester tabte 8 af 9 af deres seneste kampe
  • Leicester har ikke vundet deres seneste 9 kampe
  • Der er scoret imod Wolverhampton i de seneste 16 udekampe
  • I 12 af de seneste 14 udekampe Wolverhampton har spillet, har begge hold scoret
  • 12 af Wolverhampton’s seneste 13 kampe havde under 3.5 mål
  • I de seneste 6 Wolverhampton udekampe, har summen af mål været under 3.5
  • Wolverhampton scorede i 12 af deres seneste 14 udekampe

Form Leicester mod Wolverhampton

Leicester har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 1-2 af Aston Villa, før Bournemouth satte sig igennem med 0-1. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Manchester City, der satte sig igennem med 3-1. Leicester var kun i stand til at vinde én af deres seneste seks ligakampe på eget græs, mens en sluttede uafgjort og de led fire nederlag. De stod selv for otte mål, men indkasserede samtidig ti.

Wolverhampton er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. Det startede med 1-1 mod Nottingham Forrest, før de bankede Chelsea med 1-0. Senest blev Brentford nedlagt i en 2-0 sejr. Wolverhampton kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort to gange og led tre nederlag. De indkasserede ti mål og scorede selv fem.

Leicester opnåede 12 point for deres seneste syv møder med hold, der ligger blandet de nederste seks i stillingen. De opnåede fire sejre, scorede 11 og lukkede fem mål ind. Wolverhampton sikrede sig fem sejre fra 11 scorede mål og 15 indkasserede i deres seneste ti kampe mod hold, der ligger placeret blandt de nederste seks. Dette indbragte dem 16 point til kontoen.

Leicester vs Wolverhampton – Seneste nyt

Leicester kan i værste fald risikere at have hele otte spillere på fraværslisten når de på lørdag igen skal i kamp.

Boubakary Soumare, Kiernan Dewsbury-Hall, Dennis Praet, Jonny Evans, James Maddison, James Justin, Ricardo Pereira og Ryan Bertrand er alle ude af truppen, som Leicester tager imod Wolverhampton med på King Power Stadium.

Wolverhampton ser ud til at skulle se bort fra tre spillere til truppen, som på lørdag møder Leicester.

Det er navne som Boubacar Traore, Pedro Neto og Sasa Kalajdzic, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til King Power Stadium.

Leicester mod Wolverhampton – indbyrdes historik

Leicester har blot indkasseret et enkelt nederlag i de seneste 7 indbyrdes opgør mod Wolverhampton. Deres seneste opgør mod hinanden var et brag af en duel, der endte med et målrigt 0-4 resultat. Det er ikke cifre, man ser hver dag, men ingen af os skulle have noget imod en gentagelse af målfesten den kommende lørdag. Uafgjort kan meget vel være vejen at gå her, da deres seneste møder har været meget jævnbyrdige opgør. Leicester vandt fire af de seneste fire opgør, mens Wolverhampton vandt to af de foregående ti kampe. Der er odds 2.45 på en sejr til hjemmeholdet.

Leicester og Wolverhampton har tydeligvis været yderst påpasselige i deres foregående indbyrdes opgør. Ikke færre end otte af de seneste ti matches så mindst én af parterne være i stand til at holde rent bur.

Leicester mod Wolverhampton Spiltips

Kigger man mulighederne for en målscorer igennem, bør man overveje at stoppe ved Harvey Barnes, der viser god form for Leicester. Han fandt vej til netmaskerne to gange i hans seneste kampe i Premier League. Dén total øger han gerne mod Wolverhampton.Gæsterne krydser fingre for Hee-Chan Hwang til at score igen efter to Premier League mål i deres seneste kampe i denne turnering.

Leicester opnåede en sølle sejr i deres seneste 10 kampe foran eget publikum og spillede uafgjort i to af disse. De led syv nederlag i denne serie. Wolverhampton nappede to sejre i deres seneste 10 udekampe, mens de spillede fem uafgjort og led tre nederlag. Leicester har ikke været alt for gode til at holde rent bur på King Power Stadium, da de kun noterede sig nul sejre til nul i deres seneste 10 hjemmekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i tre kampe af de seneste ti kampe mellem disse to hold. Leicester præsterede et gennemsnit på 1.2 mål, mens Wolverhampton snittede 0.6 mål i disse. Begge hold scorede to gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i seks af Leicesters sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 0.6 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i tre af de forrige ti kampe, som Wolverhampton spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.1 mål i disse kampe.