Leicester skal svare igen mod bundholdet Burnley

Det ligner en vanskelig opgave at opbygge en sag på vegne af Burnley på lørdag i Premier League. Alt andet end en sejr til Leicester vil være en overraskelse. Leicester sluttede sidste sæson som nummer 5 med 66 point, og de tager imod Burnley i runde 6 i Premier League. Sidstnævnte formåede at runde sidste sæson af rangeret som nummer 17 i Premier League med 39 point.

Som nummer 12 har Leicester formået at skrabe 6 point sammen for 5 kampe. Med 1 point har Burnley for 5 opgør gjort sig fortjent til en plads som nummer 19 i Premier League. Ifølge bookmakerne er Leicester favoritter til sejren. Et væddemål på Burnley giver dig netop nu 6.75 retur på oddset, hvilket svarer til, at bookmakerne giver dem 15% chance for at slå Leicester. Ønsker du at placere dine indsatser på Leicester, kan de spilles til 1.52 på oddset.

Både Leicester og Burnley har måttet udholde en del flere skuffelser på det seneste end godt er i Premier League. Begge går ind til rundens duel på udkig efter et resultat, der kan opbygge den foreslåede moral igen.

Vores tip

Facts og finurligheder for Leicester vs Burnley.

  • Leicester har scoret i seneste 18 af 20 kampe;
  • Leicester har indkasseret mål i seneste 12 af 14 kampe;
  • I 7 of 9 seneste Leicester kampe var antal mål OVER 2.5;
  • Der er scoret imod Leicester i de seneste 9 af 11 kampe.
  • Burnley ikke vundet i de seneste 8 kampe i træk;
  • Burnley har tabt i de seneste 3 udebane kampe i træk;
  • Burnley har tabt i seneste 7 af 8 kampe;
  • Burnley har indkasseret mål i seneste 16 af 18 kampe.

Form Leicester vs Burnley

Leicester håber på frisk start.

The Foxes ankommer til kampen den kommende lørdag på nakken af en virkelig dårlig formkurve i de senere uger. Resultaterne for deres foregående tre kampe siger, at The Foxes præsterede et 1-0 nederlag mod Manchester City, hvorefter de noterede en 2-2 uafgjort mod SSC Napoli i Europa League, inden deres seneste kamp resulterede i et 2-1 nederlag mod Brighton.

Burnley håber på frisk start.

Burnley er stærkt opsatte på igen snart at vinde en fodboldkamp oven på den senere tids skuffende resultater. Resultaterne for deres foregående tre kampe siger, at Burnley præsterede en 1-1 uafgjort mod Leeds, hvorefter de noterede et 3-1 nederlag mod Everton, inden deres seneste kamp resulterede i et 1-0 nederlag mod Arsenal.

Det er et opgør mellem to tilsyneladende jævnbyrdige klubber, som begge har vist mere eller mindre identisk form i den senere tid. Leicester er dog stadig bookmakernes favorit og giver 1.52 på oddset for en sejr.

Leicester v Burnley Indbyrdes historik

Man skulle have spillet uafgjort på oddset, da Leicester senest mødte Burnley i Premier League. Ingen af parterne fik det afgørende overtag, hvorfor det endte med en 1-1 pointdeling. Leicester møder Burnley med en historik imellem klubberne, der siger 5-2-3 for deres seneste 10 kampe i Premier League. Af de seneste 10 kampe mellem Leicester og Burnley kom over 2.5 mål ud med gevinst på oddset 6 gange. Desuden scorede begge hold mål i 6 af disse 10 møder.

Stilling i Premier League

Topscorer i form

Hold øje med Jamie Vardy når du søger en målmager, eftersom han virker ustoppelig. Han har været på pletten 3 gange i seks kampe for Leicester, mens sæsontotalen læser 3 kasser lige nu.

James Tarkowski har stået det rette sted 1 gange i seks kampe for Burnley, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 1 mål.