Leicester vs Chelsea – Spilfiduser, Optakt og Odds

Leicester har fordel af hjemmebane på King Power Stadium, når Chelsea kommer forbi den kommende lørdag til et opgør i Premier League.

Leicester er nummer 15 i tabellen med 24 point efter 25 kampe, mens Chelsea rangerer som nummer 10 med 34 point efter 25 kampe.

Leicester ankommer til Euro 2020 med et gennemsnit på blot 1.1 mål i deres seneste ti landskampe. Leicesterscorede beskedne 11 mål samtidig med, at de indkasserede ikke særligt imponerende 18 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.8 af sig pr. kamp, hvori de også blot formåede at holde rent bur nul gange.

Chelsea vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score fem gange i deres seneste ti opgør, eller 0.5 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede otte mål ind i de kampe, lig med et snit på 0.8 pr. kamp. De holdt målet rent fire gange i denne stime.

Leicester er noteret for syv sejre, og har desuden spillet tre uafgjorte, ligesom det er blevet til 15 nederlag i Premier League i denne sæson. Leicester lukkede mål ind i deres foregående 10 kampe på stribe.

Chelsea har indtil videre præsteret ni sejre og syv uafgjorte samt ni nederlag i Premier League.

Vores tip

Facts og finurligheder for Leicester v Chelsea.

  • Leicester var i tabte de seneste 4 kampe i træk involveret i opgør med færre end 1.5 mål
  • Leicester har i tabte 3 af de seneste 4 kampe ikke scorede et mål
  • 9 af Leicester’s seneste 11 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • Der er scoret imod Leicester i 12 af de seneste 14 kampe
  • Leicester tabte deres seneste 4 kampe
  • 31 af Chelsea’s seneste 33 kampe havde under 3.5 mål
  • 15 af Chelsea’s seneste 17 kampe havde under 2.5 mål
  • 17 af Chelsea’s seneste 19 udekampe havde under 3.5 mål
  • Chelsea har ikke vundet deres seneste 10 udekampe
  • 6 af Chelsea’s seneste 8 kampe havde under 1.5 mål

Form Leicester mod Chelsea

Leicester har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 0-1 af Arsenal, før Blackburn satte sig igennem med 1-2. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Southampton, der satte sig igennem med 1-0. Leicester har kun én hjemmesejr at fremvise for deres anstrengelser i deres seneste seks hjemmekampe på King Power Stadium. De opnåede uafgjort en gange og tabte fire af disse, hvori de scorede seks og indkasserede ni mål.

Chelsea har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 2-0 til Tottenham. De svarede stærkt igen mod Leeds, som blev slået 1-0, før de sejrede 2-0 over B. Dortmund. Chelsea vandt ingen af deres foregående seks udekampe i Premier League, som i stedet kastede tre uafgjorte og tre nederlag af sig. De lukkede syv mål ind og scorede selv tre.

Chelsea noterede sig 16 point efter fem sejre i deres seneste ni kampe mod hold placeret blandt de nederste seks i tabellen. De scorede ti mål, men indkasserede også ni selv.

Leicester vs Chelsea – Seneste nyt

Leicester kan i værste fald risikere at have hele otte spillere på fraværslisten når de den kommende lørdag igen skal i kamp.

Boubakary Soumare, Kiernan Dewsbury-Hall, Dennis Praet, Jonny Evans, James Maddison, James Justin, Ricardo Pereira og Ryan Bertrand er alle ude af truppen, som Leicester tager imod Chelsea med på King Power Stadium.

Chelsea må muligvis finde sig i at undvære mere end en håndfuld spillere med problemer forud for deres næste opgave i Premier League, da hele otte har skavanker af varierende art.

Pierre-Emerick Aubameyang, Edouard Mendy, Raheem Sterling, Christian Pulisic, Armando Broja, Ruben Loftus-Cheek, Ben Chilwell, Reece James, Wesley Fofana og N’Golo Kanté bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Chelsea, når de drager til King Power Stadium.

Leicester mod Chelsea – indbyrdes historik

Leicester har kun trukket sig sejrrigt ud af en af de seneste 8 indbyrdes opgør mod Chelsea. I det seneste opgør mellem disse to løb Chelsea med de tre point i en 2-1 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende den kommende lørdag. Leicester vandt to af deres foregående ti kampe mod Chelsea, mens sidstnævnte vandt fire af disse og resten sluttede uafgjort. Bookmakernes bedste odds på en uafgjort er 3.50 i skrivende stund.

Chelsea scorede i deres seneste 4 opgør mod Leicester i Premier League. I de seneste ti indbyrdes opgør mellem Leicester og Chelsea fandt begge vej til netmaskerne fem gange.

Leicester mod Chelsea Spiltips

James Maddison har været stærk for Leicester i den senere tid med to mål, hvad der selvføgelig gør ham til et varmt emne på målscorer-markedet. Chelsea håber, at Joao Felix kan finde skarpheden frem igen oven på nul mål i de seneste seks kampe.

Leicester vandt beskedne tre sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne to gange, mens de tabte fem kampe. Gæsterne fra Chelsea vandt nul af deres seneste 10 udekampe, hvoraf tre sluttede remis. De tabte desuden syv af disse udekampe. Chelsea lukkede mindst ét mål ind i ni af deres seneste 10 kampe, mens Leicester præsterede tre clean sheets i deres seneste 10 kampe på King Power Stadium.

Der blev scoret over 2.5 mål i fire kampe af de seneste ti kampe mellem disse to hold. Leicester præsterede et gennemsnit på 0.9 mål, mens Chelsea snittede 1.1 mål i disse. Begge hold scorede fem gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i fem af Leicesters sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.2 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i en af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 0.6 mål i disse kampe.