Leicester vs Liverpool – Optakt, bedste Odds og gode tips

Leicester har fordel af hjemmebane på King Power Stadium, når Liverpool kommer forbi på mandag til et opgør i Premier League.

Leicester kommer til deres næste Premier League kampe med et beskedent gennemsnit på 1.3 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 13 gange og indkasserede selv 21 mål. Det er 2.1 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur nul gange.

Liverpool ankommer til denne udekamp med en god historik på målfronten for de seneste ti kampe. Det er blevet til to mål pr. kamp, svarende til 20 mål i alt. I egen ende lukkede de 14 mål ind, eller 1.4 mål pr. kamp, hvor de holdt målet rent tre gange.

Leicester har vundet otte sejre, mens de har spillet seks uafgjorte og tabte desuden 21 kampe i denne sæson i Premier League. Leicester indkasserede mindst ét mål i deres seneste 20 kampe.

Liverpool kigger på 18 sejre, samt otte uafgjorte såvel som ni nederlag i Premier League. Liverpool er noteret for 6 sejre på stribe.

Vores tip

Facts og finurligheder for Leicester v Liverpool.

  • Der er scoret imod Leicester i de seneste 15 kampe
  • Der er scoret imod Leicester i de seneste 11 hjemmekampe
  • I 8 af de seneste 9 kampe Leicester har spillet, har begge hold scoret
  • Leicester har ikke vundet 12 af 13 af deres seneste kampe
  • I 7 af de seneste 9 hjemmekampe Leicester har spillet, har begge hold scoret
  • Liverpool vandt deres seneste 6 kampe
  • Liverpool har ikke tabt deres seneste 8 kampe
  • 10 af Liverpool’s seneste 12 udekampe havde under 3.5 mål
  • Liverpool scorede i deres seneste 7 kampe
  • I 5 af de seneste 7 kampe Liverpool har spillet, har begge hold scoret

Form Leicester mod Liverpool

Det er ikke helt skidt for Leicester, men heller ikke helt godt, når man ser tilbage på de seneste tre kampe. De spillede først 1-1 mod Leeds, hvorefter de havnede i en ny pointdeling. Denne gang sluttede det 2-2 mod Everton, før de desværre tabte med 5-3 til Fulham. De gik ind til sæsonen som varme kandidater til nedrykning, og desværre for Leicester har de indtil videre levet op til forventningerne. Det er dog stadig muligt at redde sig, her hvor sæsonen lakker mod enden. Leicester præsterede kun én sølle sejr på King Power Stadium af de seneste seks mulige i ligaen. De spillede uafgjort en og tabte fire af disse, hvori de scorede seks mål og lukkede ti ind.

Liverpool har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev Tottenham nedlagt 4-3, hvorpå Fulham blev fejet til side med 1-0. Senest gik formen ud over Brentford, der blev slået med 1-0. I deres seneste seks udekampe i Premier League vandt Liverpool to sejre, mens de spillede to uafgjort. De led to nederlag, mens de indkasserede syv og scorede ni mål.

Liverpool noterede sig 22 point efter syv sejre i deres seneste ti kampe mod hold placeret blandt de nederste seks i tabellen. De scorede 20 mål, men indkasserede også ni selv.

Leicester vs Liverpool – Seneste nyt

Leicester kan i værste fald risikere at have hele otte spillere på fraværslisten når de på mandag igen skal i kamp.

Boubakary Soumare, Kiernan Dewsbury-Hall, Dennis Praet, Jonny Evans, James Maddison, James Justin, Ricardo Pereira og Ryan Bertrand er blandt de otte spillere, som mangler for Leicester på mandag.

I værste fald må Liverpool finde sig i at have seks spillere ude til deres kommende duel i Premier League.

Virgil van Dijk, James Milner, Roberto Firmino, Diogo Jota, Luis Diaz og Arthur bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Liverpool, når de drager til King Power Stadium.

Leicester mod Liverpool – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb Liverpool med de tre point i en 2-1 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende den kommende mandag. Liverpool går ind til kampen mod Leicester med en 7-1-2 fordel og der er odds 1.57 på, at Liverpool vinder endnu en sejr.

Over 2.5 mål gav gevinst på oddset syv gange i de seneste ti kampe mellem Leicester og Liverpool. Begge hold var på tavlen seks gange i deres seneste 10 møder.

Leicester mod Liverpool Spiltips

Det er en stærk sæson King Power Stadium har gang i med foreløbig 19 mål for sin klub, og når han kommer med dén form, er han selvsagt yderst vigtig for Liverpool.

Leicester har set syv af deres seneste 10 hjemmekampe på King Power Stadium byde på over 2.5 mål. Af disse 10, var der over 3.5 mål i fire af kampene. Der var over 2.5 mål i seks af Liverpools seneste 10 udekampe, der bød på over 3.5 mål tre gange.

Over 2.5 mål ga gevinst i syv kampe av de seneste ti kampe mellom disse to klubbene. Leicester presterte 0.9 mål i gjennomsnitt, mens Liverpool presterte 1.9 mål i snitt. Begge lag skåret seks gange ganger i disse duellene. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i syv af Leicesters seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 1.3 mål i gennemsnit. Over 2.5 blev der scoret i seks af de forrige ti kampe, som Liverpool spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på to mål i disse kampe.