Letland mod Kroatien – Optakt, Spilfiduser, Odds

På Skonto Stadium mødes Letland og Kroatien i en den kommende lørdags-kamp, hvor førstnævnte ikke har nogen chance for at kvalificere sig. Sidstnævnte er stadig med i kampen om en billet. Letland var ikke i stand til at trænge igennem defensiven hos Kroatien i deres seneste tre møder i EM. Sidstnævnte endte med at vinde 5-0, 2-0 og 3-0 i disse tre opgør.

Før kampen sparkes i gang EM ligger Letland nummer 132 på verdensranglisten hos FIFA. Kroatien befinder sig til gengæld på en placering som nummer 10.

Form Letland mod Kroatien

Letland har været frem og tilbage i deres sidste tre kampe og desværre lidt mere tilbage end frem. Mod Wales tabte de 0-2, hvorefter de vandt 2-0 over Armenien. De var tilbage i rendestenen med et 4-0 nederlag mod Tyrkiet. Letland præsterede kun én sølle sejr af de seneste seks mulige landskampe. De spillede uafgjort nul og tabte fem af disse, hvori de scorede fem mål og lukkede 16 ind.

Kroatien har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe, der ellers startede med en sejr. Mod Armenien satte de sig igennem med 0-1, før Tyrkiet viste sig for stærke og sejrede 0-1. Også deres seneste opgave efterlod dem tomhændede, da Kroatien gik ned 2-1 mod Wales. Kroatien vandt af deres seneste seks mulige landskampe, mens de spillede uafgjort nul gange og led to nederlag. De scorede 15 mål, mens de samtidig indkasserede ti mål.

Vores tip

  • Letland tabte 8 af 9 af deres seneste kampe
  • Letland har i tabte 3 af de seneste 4 kampe ikke scorede et mål
  • Der er scoret imod Letland i 11 af de seneste 12 kampe
  • Letland har ikke vundet 10 af 12 af deres seneste kampe
  • Letland var i tabte 4 af deres seneste 5 kampe involveret i kampe med færre end 1.5 mål
  • Kroatien har ikke tabt 13 af 15 af deres seneste udekampe
  • Kroatien scorede i 12 af deres seneste 14 udekampe
  • Kroatien scorede i 10 af deres seneste 12 kampe
  • 6 af Kroatien’s seneste 8 udekampe havde under 3.5 mål
  • I de seneste 3 Kroatien kampe, har summen af mål været under 3.5

Letland vs Kroatien – Seneste nyt

Kroatien ser ud til blot at mangle en enkelt spillere for at have alle mand til rådighed, når de møder Letland på Skonto Stadium.

Mateo Kovacic rejser ikke med Kroatien til deres kommende udekamp, da han plejer en skade.

Letland mod Kroatien – indbyrdes historik

Med sejre på 5-0 og 2-0 i deres seneste to opgør mod Letland ser Kroatien uden tvivl frem mod deres kommende udekamp med optimisme. Kroatien kørte virkelig hen over Letland, da de senest stod overfor hinanden og førstnævnte vandt med hele 5-0.

Begge hold scorede i en af de seneste fem kampe mellem Letland og Kroatien.

Spilfiduser for kampen

Med bare ét mål i EM på det seneste er Janis Ikaunieks ivrig efter igen at komme på tavlen. Den kommende kamp præsenterer en god mulighed for at træde i karakter. Kroatien sætter deres lid til, at Andrej Kramaric kan vise tænder igen efter tre mål i de seneste seks kampe i EM.

Letland høstede tre point i tre af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort tre gange og led fire nederlag i denne serie. Kroatien sikrede sig seks sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort to gange samt to nederlag. I deres seneste 10 udekampe præsterede Kroatien fire sejre til nul.

Der blev scoret over 2.5 mål i tre kampe af de seneste fem kampe mellem disse to hold. Letland præsterede et gennemsnit på 0.2 mål, mens Kroatien snittede tre mål i disse. Begge hold scorede en gang i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i fem af Letlands seneste ti kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 0.9 mål på vejen. Over 2.5 blev der scoret i fem af de forrige ti kampe, som Kroatien spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.6 mål i disse kampe.