Letland mod Wales – Optakt, Spilfiduser, Odds

Letland og Wales mødes på Skonto Stadium til en spændende kvalifikationskamp på mandag. Vi er nået til den femte runde af kvalifikationen, hvor holdene kæmper om en plads ved EM. Ikke bare vandt Wales deres seneste opgør mod Letland, de gjorde det også uden at indkassere mål undervejs mod en sikker sejr. En 1-0 sejr blev fulgt op af en gevinst på 2-0.

Efter femte kampe i gruppespillet finder vi Letland placeret som nummer fem med nul point, mens Wales rangerer som nummer fire med fire point. Før kampen sparkes i gang EM ligger Letland nummer 134 på verdensranglisten hos FIFA. Wales befinder sig til gengæld på en placering som nummer 35.

Form Letland mod Wales

Letland har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 2-3 af Tyrkiet, før Armenien satte sig igennem med 2-1. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Kroatien, der satte sig igennem med 5-0. Letland vandt ingen af deres seneste seks landskampe men spillede uafgjort nul gange og led seks nederlag. De lukkede 23 ind og scorede selv 13.

Bare ét point forhindrer Wales i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De tabte med henholdsvis 2-4 og 2-0 mod Armenien og Tyrkiet. Senest var der dog lidt trøst at hente efter 0-0 mod Sydkorea. Wales kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks landskampe, hvori de også spillede uafgjort to gange og led tre nederlag. De indkasserede ti mål og scorede selv fire.

Formen hos Letland har lidt skibbrud med 6 nederlag i træk.

Wales har ikke vundet én eneste af deres sidste 3 kampe på stribe.

Vores tip

  • Letland tabte deres seneste 6 kampe
  • I de seneste 3 Letland hjemmekampe, har summen af mål været over 4.5
  • Letland scorede i 14 af deres seneste 16 kampe
  • I 7 af de seneste 9 kampe Letland har spillet, har begge hold scoret
  • 5 af Letland’s seneste 7 kampe havde over 4.5 mål
  • 16 af Wales’s seneste 18 kampe havde under 3.5 mål
  • Wales har ikke vundet 14 af 16 af deres seneste kampe
  • I 7 af de seneste 9 udekampe Wales har spillet, har begge hold scoret
  • 7 af Wales’s seneste 9 kampe havde under 2.5 mål
  • Wales har ikke vundet 9 af 11 af deres seneste udekampe

Letland vs Wales – Seneste nyt

Letland mod Wales – indbyrdes historik

Med sejre på 1-0 og 2-0 i deres seneste to opgør mod Letland ser Wales uden tvivl frem mod deres kommende udekamp med optimisme. Letland vandt nul af deres foregående to kampe mod Wales, mens sidstnævnte vandt to af disse og resten sluttede uafgjort.

Spilfiduser for kampen

Selvom det kun er blevet til ét mål i seks EM kampe, håber Letland stadig på, at en kan finde vejen til netmaskerne og hellere før end siden. I mellemtiden sætter Wales deres lid til, at en kan terrorisere hjemmeholdets defensiv og doble op på det ene mål, han scorede i de seneste seks EM kampe.

Letland høstede tre point i to af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort tre gange og led fem nederlag i denne serie. Wales sikrede sig to sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort fire gange samt fire nederlag. Letland har set fem af deres seneste 10 kampe i Skonto Stadium gå 2.5 mål. Der var over 2.5 mål i en Waless seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i fem af Letlands seneste ti kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.1 mål på vejen. Der var gevinst på over 2.5 mål i tre af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 0.6 mål i disse kampe.