Målløse Messi og Barcelona skal svare igen i jagt på titlen

Barcelona ankommer til kampen på Estadio Ciudad de Valencia den 11. maj kl. 22:00 som kæmpefavoritter mod Levante, idet formen halter gevaldigt hos hjemmeholdet. Levante indtager en 14. plads med 39 point efter 35 kampe. Barcelona har 75 point og er på en 3. plads i tabellen.

Det er snart nogle runder siden, at Levante senest smagte sejrens sødme i La Liga. De skal dog næppe forvente at modtage noget nødhjælp fra Barcelona.

Levante håber på frisk start.

Levante ankommer til kampen den kommende tirsdag på nakken af en virkelig dårlig formkurve i de senere uger. Levante seneste 3 kampe byder på et 1-0 nederlag mod Elche, et 2-0 nederlag mod Celta Vigo og senest en 2-2 uafgjort mod Deportivo Alaves .

Ovenpå beskedne 1 sejr og 4 nederlag i de seneste 6 kampe hjemme, får Levante sandsynligvis rigeligt at se til med at undgå at få ørerne i maskinen på tirsdag.

Barcelona fortsætter pointhøsten.

Barcelona går ind til kampen i håbet om at holde deres nuværende stærke momentum kørende med endnu et positivt resultat. Resultaterne for de foregående tre kampe siger, at Barcelona gik ned 2-1 i en kamp mod Granada, hvorefter de noterede en 3-2 sejr mod Valencia mens den seneste kamp resulterede i en 0-0 uafgjort mod Atletico Madrid.

Barcelona har leveret solide præstationer på udebane med 4 sejre i de seneste 6 kampe siden marts. Yderligere en sejr til kontoen virker ikke som et usandsynligt udfald den kommende tirsdag.

Levante vs Barcelona h2h

Barcelona skal udvide overlegen historik

Barcelona havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 1-0 tilbage i december 2020 i La Liga. Generelt har opgør imellem de to klubber haft en tendens til at byde på underholdning, da 7 af de seneste 10 kampe sluttede med over 2.5 mål. Barcelona synes at have et nærmest kærligt forhold til Levante, som de har besejret 8 gange i de 10 seneste opgør i La Liga.

Stats and facts for Levante and Barcelona.

  • Levante ikke vundet i de seneste 5 kampe i træk;
  • Levante har tabt i de seneste 3 hjemmebane kampe i træk;
  • Levante har tabt i seneste 4 af 5 kampe;
  • I 12 of 14 seneste Levante kampe var antal mål UNDER 3.5.
  • Barcelona har vundet i seneste 11 af 12 udebane kampe;
  • Barcelona har scoret i seneste 29 af 31 kampe;
  • Barcelona har scoret i de seneste 13 udebane kampe i træk;
  • I 7 of 9 seneste Barcelona kampe var antal mål OVER 2.5.

Bookmakerne tilbyder følgende gevinster på oddset for denne kamp: Levante giver 10.00 for en sejr, uafgjort betaler 7.50 retur, mens Barcelona giver 1.22 på oddset.