Levante mod Mallorca i La Liga runde 20 – optakt, odds og spilfiduser

Levante tager imod Mallorca på Estadio Ciudad de Valencia i runde 20 på lørdag i La Liga.

Levante indtager en plads som nummer 20 i tabellen med 8 point efter 19 kampe. På de 19 runder Mallorca har afviklet, har de indsamlet 20 point og ligger nummer 15 i stillingen.

Mallorca er på udkig efter at åbne et større hul i stillingen i La Liga til Levante, når de to rivaler skal op imod hinanden den kommende lørdag. Det kan hjemmeholdet dog dårligt tillade sig, hvis de skal bevare kontakten til gæsterne.

Når det kommer til mål, er Levante ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 13 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.3 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 28 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 2.8 pr. kamp med 2 clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er Mallorca ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 10 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1 pr. kamp. De indkasserede 15 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.5 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 2 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Levante v Mallorca.

 • Levante har ikke vundet 24 af 26 af deres seneste kampe
 • Levante tabte deres seneste 4 kampe
 • Levante ikke scoret i 5 af deres seneste 7 hjemmekampe
 • Mallorca scorede i 13 af deres seneste 15 udekampe
 • I 5 af de seneste 7 udekampe Mallorca har spillet, har begge hold scoret
 • Der er scoret imod Mallorca i 8 af de seneste 10 udekampe
 • Mallorca vandt 3 af 4 af deres seneste udekampe
 • Mallorca har ikke tabt 5 af 7 af deres seneste udekampe
 • Levante har har ikke vundet i 11 af 13 seneste kampe mod Mallorca
 • I 8 ud af 9 seneste Levante kampe mod Mallorca var antallet af mål under 3.5
 • Levante har scoret imod i 12 af de senest 14 kampe mod Mallorca
 • I 6 ud af 8 seneste Levante kampe mod Mallorca var antallet af mål under 2.5
 • Levante har har ikke tabt i de 5 hjemme seneste kampe i træk mod Mallorca

Form Levante mod Mallorca

Levante fortsat skidt kørende.

Levante har bare ét point at fremvise for deres seneste tre kampe. De spillede 3-3 mod Alcoyano, hvorefter de mod Valencia tabte 4-3. Endnu en skuffelse fulgte senest mod Villarreal, der vandt 5-0.

Mallorca drømmer om mere.

Mallorca har været lidt blege i deres seneste tre kampe, hvor de startede med at få tæsk 4-1 af Granada. Skuffelsen blev fulgt op af ny nedtur, da de tabte 0-1 til Barcelona, for så at svare igen med en 1-2 sejr over Eibar.

Levante v Mallorca Indbyrdes historik

Ikke bare vandt Mallorca deres seneste to kampe mod Levante i La Liga. De præsterede også et “clean sheet” på vejen med 1-0 i October 2021 og 2-0 i July 2020. Levante møder Mallorca med en historik imellem klubberne, der siger 2-4-4 for deres seneste 10 kampe i La Liga. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 4 gange i de seneste 10 kampe mellem Levante og Mallorca. Begge hold var på tavlen 5 gange i deres seneste 10 møder.

Stilling i La Liga

Stillingen i La Liga inden den kommende runde 20 fortæller os, hvor Levante og Mallorca ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point den kommende lørdag på Estadio Ciudad de Valencia.

Manden med målnæsen

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Jose Luis Morales. Han har vist flaget for Levante med 5 mål for sæsonen og stod desuden for 1 i de seneste seks kampe.

Mallorca har til gengæld forhåbninger om, at Daniel Rodriguez kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 3 mål i alle turneringer indtil videre, samt 1 i de seneste seks.