Levante mod Real Sociedad i La Liga runde 35 – optakt, odds og spilfiduser

Med 26 point efter 34 kampe er Levante at finde på plads 20 i La Liga. Real Sociedad halter efter med 56 point for 34 kampe og ligger før kampen på plads 6 i tabellen.

Real Sociedad er på udkig efter at åbne et større hul i stillingen til forfølgerne i La Liga, når de skal op imod Levante på fredag. Det finder hjemmeholdet sig dog næppe frivilligt i, og en hård kamp bør være i vente.

Levante har før kampen på fredag et godkendt snit på 1.8 mål i deres forudgående 10 kampe. De var på pletten 18 gange, mens de indkasserede 16 mål. Det er lig med 1.6 i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent 2 gange.

Hvad målscoring angår, er Real Sociedad ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 9 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 0.9 pr. kamp. De indkasserede 7 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 0.7 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 6 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Levante v Real Sociedad.

 • Levante scorede i deres seneste 12 kampe
 • I 7 af de seneste 8 kampe Levante har spillet, har begge hold scoret
 • Levante scorede i 8 af deres seneste 9 hjemmekampe
 • Der er scoret imod Levante i 7 af de seneste 8 kampe
 • Levante har ikke vundet 6 af 8 af deres seneste kampe
 • Real Sociedad har ikke tabt 8 af 10 af deres seneste udekampe
 • Real Sociedad har ikke tabt 7 af 9 af deres seneste kampe
 • Real Sociedad har ikke vundet 5 af 7 af deres seneste udekampe
 • I 15 ud af 17 seneste Levante kampe mod Real Sociedad var antallet af mål under 3.5
 • Levante har scoret imod i 12 af de senest 13 kampe mod Real Sociedad
 • Levante har har ikke tabt i 10 af 12 seneste hjemmekampe mod Real Sociedad
 • I de seneste 3 hjemmekampe i træk Levante har spillet mod Real Sociedad har begge hold scoret
 • Levante har scorede i 10 af de senest 12 hjemmekampe mod Real Sociedad

Form Levante mod Real Sociedad

Levante drømmer om mere.

De seneste tre kampe har for Levante givet lidt af hvert til kontoen. De startede med at banke Granada med 4-1, hvilket desværre blev fulgt op af et nederlag på 3-2 mod Sevilla. Deres seneste opgør, mod Valencia, indbragte et point i en1-1 kamp.

Real Sociedad drømmer om mere.

Real Sociedad har været lettere middelmådige i deres seneste tre kampe, der ikke bragte en sejr med sig. Mod Real Betis blev det 0-0, hvorefter Barcelona viste sig for stærke og sejrede 0-1. Senest lykkedes det dog at nappe det ene point i en 1-1 kamp mod Rayo Vallecano.

Real Sociedad ser ud til at skulle se bort fra 4 spillere til truppen, som på fredag møder Levante. Det er navne som Adnan Januzaj, Ander Barrenetxea, Carlos Fernández og Nacho Monreal, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Estadio Ciudad de Valencia.

Levante v Real Sociedad Indbyrdes historik

Levante formåede ikke til at slippe igennem defensiven hos Real Sociedad i deres seneste møde i La Liga. Sidstnævnte endte med at tage alle tre point via henholdsvis 1-0 og 1-0 sejre. Levante møder Real Sociedad med en historik imellem klubberne, der siger 3-3-4 for deres seneste 10 kampe i La Liga. I 5 af de seneste 10 opgør mellem Levante og Real Sociedad var der gevinst på oddset ved spil på over 2.5 mål.

Stilling i La Liga

Tabellen i La Liga giver os et overblik over, hvordan Levante og Real Sociedad hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 35. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point på fredag på Estadio Ciudad de Valencia i vente.

Levante mod Real Sociedad – Hold øje med…

Det har indtil videre været en god sæson for Jose Luis Morales, der er oppe på flotte 12 på tværs af alle turneringer. Han har også vist stærk form med 5 mål i hans seneste seks kampe, og Levante håber, at han finder den form frem igen mod Real Sociedad. Det virker som et fornuftigt valg at gå med Jose Luis Morales til at finde vej til netmaskerne her.