Levante mod Sevilla i La Liga runde 33 – optakt, odds og spilfiduser

Med en placering som nummer 19 i stillingen har Levante samlet 25 point efter 32 kampe. På 60 point befinder Sevilla sig rangeret som nummer 3 for 32 afviklede kampe.

Levante har brug for en sejr den kommende torsdag for at lukke afstanden til Sevilla i stillingen i La Liga. Afstanden i tabellen skulle helst ikke blive større, og værterne vil være forsigtige med ikke at lade gæsterne komme til fadet.

Levante har før opgøret på torsdag et anstændigt gennemsnit på 1.8 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede acceptable 18 mål samtidig med, at de indkasserede 16 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.6 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur 3 gange.

Sevilla vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score 12 gange i deres seneste 10 opgør, eller 1.2 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 9 mål ind i de kampe, lig med et snit på 0.9 pr. kamp. De holdt målet rent 4 gange i denne stime.

Vores tip

Facts og finurligheder for Levante v Sevilla.

 • Levante scorede i deres seneste 9 kampe
 • I 4 af de seneste 5 kampe Levante har spillet, har begge hold scoret
 • Sevilla har ikke vundet deres seneste 9 udekampe
 • Sevilla har ikke tabt 6 af 8 af deres seneste kampe
 • Der er scoret imod Sevilla i 7 af de seneste 9 udekampe
 • Sevilla ikke scoret i 4 af deres seneste 5 udekampe
 • Levante har har ikke vundet i 12 af 13 seneste kampe mod Sevilla
 • Levante har scoret imod i 13 af de senest 14 kampe mod Sevilla
 • I 8 ud af 9 seneste Levante hjemmekampe mod Sevilla var antallet af mål under 3.5
 • Levante har tabte i 6 af 7 seneste kampe mod Sevilla
 • I 5 af de seneste 6 hjemmekampe Levante har spillet mod Sevilla har begge hold scoret

Form Levante mod Sevilla

Levante håber på yderligere point til samlingen.

Levante har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Villarreal med 2-0. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 3-2 mod Barcelona. De var dog tilbage på sejrskurs i den seneste opgave, der blev vundet 4-1 over Granada.

Sevilla håber på frisk start.

Sevilla har været frem og tilbage i deres sidste tre kampe og desværre lidt mere tilbage end frem. Mod Barcelona tabte de 1-0, hvorefter de vandt 4-2 over Granada. De var tilbage i rendestenen med et 2-3 nederlag mod Real Madrid.

Levante v Sevilla Indbyrdes historik

Den seneste kamp i La Liga mellem klubberne var en seriøs thriller og uhyre indbringende på oddset, da Sevilla won 5-3 mod Sevilla. Bookmakerne har Levante som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 3.15, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Levante 32% chance for at banke Sevilla. En pointdeling betaler 3.65 i gevinst på oddset, hvor imod Sevilla udbetaler 2.15 i gevinst på oddset for en sejr. Levante går ind til opgøret med en historik mod Sevilla, der siger 1-2-7 for deres seneste 10 kampe i La Liga. I de foregående 10 kampe mellem Levante og Sevilla bød 5 af dem på mere end to mål. Begge klubber scorede desuden mål i 5 af de 10 kampe.

Stilling i La Liga

Stillingen i La Liga inden den kommende runde 33 fortæller os, hvor Levante og Sevilla ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point den kommende torsdag på Estadio Ciudad de Valencia.

Levante mod Sevilla – Hold øje med…

Det kører udmærket for Jose Luis Morales, som står noteret for 11 kasser i løbet af denne sæson. Han fandt vej til netmaskerne 4 gange i hans seneste seks kampe, så Levante håber helt sikkert, at han ifører sig målstøvlerne igen mod Sevilla på torsdag. Det virker som et fornuftigt valg at gå med Jose Luis Morales til at finde vej til netmaskerne her.