Valencia og Wass skal tage point i udekamp

Der er højst sandsynligt en spændende kamp i vente, når Levante byder Valencia op til dans den kommende mandag på Estadio Ciudad de Valencia stadion.

Levante indtager en plads som nummer 20 i tabellen med 8 point efter 17 kampe. På de 17 runder Valencia har afviklet, har de indsamlet 25 point og ligger nummer 7 i stillingen.

Valencia er på udkig efter at åbne et større hul i stillingen i La Liga til Levante, når de to rivaler skal op imod hinanden på mandag. Det kan hjemmeholdet dog dårligt tillade sig, hvis de skal bevare kontakten til gæsterne.

Når det kommer til mål, er Levante ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 10 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 20 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 2 pr. kamp med 3 clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er Valencia ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 14 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.4 pr. kamp. De indkasserede 15 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.5 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 3 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Levante v Valencia.

 • Levante har ikke vundet 21 af 23 af deres seneste kampe
 • Levante uafgjort 6 af 8 af deres seneste hjemmekampe
 • Levante ikke scoret i 5 af deres seneste 6 hjemmekampe
 • Valencia scorede i 19 af deres seneste 21 kampe
 • Valencia har ikke tabt deres seneste 7 kampe
 • Valencia vandt deres seneste 3 kampe
 • I 3 af de seneste 4 kampe Valencia har spillet, har begge hold scoret
 • I 7 af de seneste 8 kampe Levante har spillet mod Valencia har begge hold scoret
 • Levante har scorede i de seneste 9 kampe i træk de har spillet mod Valencia
 • Levante har har ikke vundet i 9 af 11 seneste kampe mod Valencia
 • I 8 ud af 10 seneste Levante hjemmekampe mod Valencia var antallet af mål under 3.5
 • Levante har har ikke tabt i 7 af 8 seneste hjemmekampe mod Valencia

Form Levante mod Valencia

Levante fortsat skidt kørende.

Levante har været lettere middelmådige i deres seneste tre kampe, der ikke bragte en sejr med sig. Mod Osasuna blev det 0-0, hvorefter Espanyol viste sig for stærke og sejrede 4-3. Senest lykkedes det dog at nappe det ene point i en 3-3 kamp mod Alcoyano.

Valencia vanskelige at nedbryde.

Valencia er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De sejrede med henholdsvis 1-2 og 2-1 over Celta Vigo samt Elche. Serien blev dog bremset mod CD Arenteiro i sidste kamp, hvor det sluttede uafgjort 1-1.

Levante v Valencia Indbyrdes historik

Valencia trak det korteste strå, da Levante vandt en 1-0 sejr i deres seneste møde i La Liga. Resultatet var revanche for den 4-2 sejr Valencia noterede sig i den forrige kamp. Bookmakerne har Levante som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 2.75, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Levante 36% chance for at banke Valencia. En pointdeling betaler 3.25 i gevinst på oddset, hvor imod Valencia udbetaler 2.65 i gevinst på oddset for en sejr. Levante går ind til opgøret med en historik mod Valencia, der siger 2-3-5 for deres seneste 10 kampe i La Liga. I 6 af de seneste 10 opgør mellem Levante og Valencia var der gevinst på oddset ved spil på over 2.5 mål.

Stilling i La Liga

Stillingen i La Liga inden den kommende runde 18 fortæller os, hvor Levante og Valencia ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point den kommende mandag på Estadio Ciudad de Valencia.

Manden med målnæsen

Er man på jagt efter en målscorer, kunne det ligne en god idé at holde på Jose Luis Morales. Han er topscorer for Levante med 5 mål for sæsonen og præsterede desuden 1 i de seneste seks kampe.

Valencia krydser til gengæld fingre for, at Carlos Soler kan finde vej til netmaskerne igen. Han er oppe på 5 mål i alle turneringer i denne sæson, og leverede 1 i de seneste seks.