Dortmund svarer igen i Leverkusen

En placering i top 4 er på spil for begge parter, når Bayer Leverkusen får besøg af Borussia Dortmund på BayArena til en duel i 17 runde i 1. Bundesliga. Bayer Leverkusen indtager en trejdeplads med 29 point efter 16 kampe. Borussia Dortmund har 29 point og er på en fjerdeplads i tabellen.

Bayer Leverkusen har været en positiv overraskelse for de fleste indtil videre i denne sæson i 1. Bundesliga. En sejr mod rivalerne fra Borussia Dortmund vil blot styrke deres position yderligere.

Bayer Leverkusen håber på frisk start.

Bayer Leverkusen går ind til kampen i håbet om endelig at få afsluttet den sløje stime, de på det seneste har leveret i 1. Bundesliga. Bayer Leverkusen kommer fra en 1-1 mod Werder Bremen, efterfulgt af a storsejr på 4-1over Eintracht Frankfurt i pokalturneringen, inden de tabte 1-0 til Union Berlin i deres seneste kamp.

De blev omtalt som medalje-kandidater før sæsonen, og Bayer Leverkusen gør deres bedste for at leve op til forventningerne.

En formkurve på 3 sejre i de seneste 6 kampe siden november på eget græs virker umiddelbart som et acceptabelt udbytte. Bayer Leverkusen skal dog sandsynligvis stramme sig lidt mere an, hvis der skal sikres en sejr den kommende tirsdag.

B. Dortmund vanskelige at nedbryde.

Borussia Dortmund vil være opsatte på at udvide den fine stime af resultater, de på det seneste har fået sammensat i 1. Bundesliga. I deres tre foregående kampe sejrede Dortmund 2-0 mod Wolfsburg, hvorefter de en flot 3-1 udesejr over RB Leipzig, inden de skuffende måtte nøjes med 1-1 mod Mainz 05.

Standarderne er tårnhøje for en klub som Dortmund og de seneste resultater har, bortset fra pointtab mod Mainz, ikke skuffet de altid store forventninger.

Deres nuværende stærke form ude, som siger 4 sejre i de seneste 6 kampe siden december, kan være dét, der udgør forskellen for Dortmund på tirsdag.

Bayer Leverkusen vs B. Dortmund h2h

Tilskuerne krydser fingre for en lige så fantastisk kamp, som da de sidste gang stod overfor hinanden i 1. Bundesliga. Bayer Leverkusen won 4-3 i en hæsblæsende kamp på BayArena mod rivalerne fra Dortmund. Generelt har kampe imellem de to klubber haft en tendens til at byde på underholdning, da 7 af de seneste 10 sluttede med over 2.5 mål. Dortmund plejer at være glade for at møde Bayer Leverkusen, og tog sig kærligt af alle tre point 7 times i de seneste 10 kampe i 1. Bundesliga.

  • Bayer Leverkusen ikke vundet i seneste 4 kampe i træk;
  • Bayer Leverkusen har scoret i seneste 13 af 15 kampe;
  • I de seneste 5 of 7 Bayer Leverkusen kampe var summen af mål OVER 2.5;
  • Bayer Leverkusen har scoret imod i seneste 5 af 7 kampe.
  • B. Dortmund ubesejret i seneste 3 kampe i træk;
  • B. Dortmund har scoret i seneste 16 af 18 kampe;
  • B. Dortmund har scoret imod i seneste 9 af 11 kampe;
  • I de seneste 4 of 6 B. Dortmund kampe var summen af mål OVER 2.5.

Statistics