Lille skal have point med fra Sevilla i tæt gruppespil

Sevilla byder velkommen til Lille på Estadio R. Sanchez Pizjuan på tirsdag. Klubberne kæmper om vigtige point i fjerde runde af gruppespillet i Champions League, hvor videre adgang til næste runde er på spil. 

Når det kommer til mål, er Sevilla ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 12 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.2 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 14 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.4 pr. kamp med 2 clean sheets undervejs. 

Hvad målscoring angår, er Lille ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 5 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 0.5 pr. kamp. De indkasserede 18 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.8 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 2 gange i denne serie.

Sevilla vs Lille statistik og historik

Spørger du bookmakerne er Sevilla favoritter til sejren. Den bedste pris at hente sig på oddset er 1.66, da Sevilla vurderes til at have 60%chance for at slå Lille. Ønsker man istedet at satse på uafgjort, er der 3.80 at hente sig på oddset, mens sejr til Lille kan spilles til 5.75.

Sevilla kan inden deres kamp i 4. runde af Champions League fremvise 3 point efter deres første tre kampe. De er derfor tvunget til at hente point på Estadio R. Sanchez Pizjuan, hvis ikke turneringen skal være overstået for deres vedkommende allerede. For at nå top to, skal der en sejr på bordet, remis kan muligvis også vise sig at være nok, hvis de er heldige.

Lille er stadig på udkig efter sæsonens første sejr i Champions League. Kikser det igen på Estadio R. Sanchez Pizjuan, er det næppe sandsynligt, at de kan slutte i top 2. Der er således hårdt brug for gevinst, når de besøger Sevilla på tirsdag.

 

Nøgletal for Sevilla og Lille.

  • Sevilla ikke vundet i de seneste 5 kampe i træk;
  • Sevilla er ubesejret i de seneste 4 kampe i træk;
  • Sevilla ikke vundet i de seneste 3 hjemmebane kampe i træk;
  • I 3 of 5 seneste Sevilla kampe var antal mål UNDER 3.5.
  • Lille ikke vundet i de seneste 12 kampe i træk;
  • Lille har tabt i de seneste 5 udebane kampe i træk;
  • Lille har tabt i seneste 5 af 6 udebane kampe;
  • Lille har indkasseret mål i seneste 10 af 12 kampe.

Lineup Sevilla vs Lille

Form Sevilla møder Lille

Sevilla virker i fin form før deres kommende opgave. Deres seneste tre kampe kastede først en sejr af sig mod Levante, der blev nedlagt 5-3. Herefter spillede de 1-1 mod Mallorca, hvorpå Osasuna blev besejret 2-0.

Det er ikke helt skidt for Lille, men heller ikke helt godt, når man ser tilbage på de seneste tre kampe. De spillede først 0-0 mod Sevilla, hvorefter de havnede i en ny pointdeling. Denne gang sluttede det 1-1 mod Brest, før de desværre tabte med 2-1 til PSG.

Sevilla v Lille Indbyrdes historik

Man skulle have spillet uafgjort på oddset, da Sevilla senest mødte Lille i Champions League. Ingen af parterne fik det afgørende overtag, hvorfor det endte med en 0-0 pointdeling. Sevilla går ind til opgøret med en historik mod Lille, der siger 1-1-2 for deres seneste 4 kampe i Champions League.

 

Spørger du bookmakerne er Sevilla favoritter til sejren. Den bedste pris at hente sig på oddset er 1.66, da Sevilla vurderes til at have 60%chance for at slå Lille. Ønsker man istedet at satse på uafgjort, er der 3.80 at hente sig på oddset, mens sejr til Lille kan spilles til 5.75.

Hold øje med…

Det er fristende at kigge efter Diego Carlos i forsøget på at gætte en målscorer for Sevilla, da han sørgede for 2 mål i deres seneste seks kampe. Lille kigger mod Jonathan David til igen at ramme netmaskerne. Han er noteret for 4 garn på seks kampe.