Lillestrom vs Sandefjord – Match Preview, Betting Tips, Streaming.

Det ligner en vanskelig opgave at opbygge en sag på vegne af Sandefjord den kommende søndag i Eliteserien. Alt andet end en sejr til Lillestrom vil være en overraskelse, i hvert fald hvis man blot vurderer ud fra bookmakernes odds på kampen.

Lillestrom ligger nummer 8 med point mens Sandefjord ligger nummer 14 med point.

Lillestrom kan smutte ind i top 6 med en sejr i deres kommende kamp. Omvendt håber Sandefjord på at skabe noget afstand til de nedre pladser i Eliteserien.

Lillestrom har før kampen på søndag et godkendt snit på 1.6 mål i deres forudgående ti kampe. De var på pletten 16 gange, mens de indkasserede 13 mål. Det er lig med 1.3 i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent to gange.

Sandefjord er i øjeblikket anstændige målscorere med 13 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.3 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 19 mål, mens Sandefjord præsterede tre “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.9 mål pr. kamp.

Vores tip

Facts og finurligheder for Lillestrom v Sandefjord.

 • Der er scoret imod Lillestrøm i 16 af de seneste 18 hjemmekampe
 • Lillestrøm scorede i 12 af deres seneste 13 hjemmekampe
 • I 5 af de seneste 7 hjemmekampe Lillestrøm har spillet, har begge hold scoret
 • 5 af Lillestrøm’s seneste 6 hjemmekampe havde under 3.5 mål
 • 5 af Lillestrøm’s seneste 7 hjemmekampe havde over 2.5 mål
 • Sandefjord har ikke vundet deres seneste 13 udekampe
 • I de seneste 5 Sandefjord kampe, har summen af mål været over 4.5
 • Sandefjord var i tabte de seneste 4 ude kampe i træk involveret i opgør med over 4.5 mål
 • I de seneste 4 Sandefjord udekampe, har summen af mål været over 4.5
 • Sandefjord har ikke vundet 13 af 15 af deres seneste kampe
 • Lillestrøm har har ikke tabt i de 17 seneste kampe i træk mod Sandefjord
 • Lillestrøm har spillet vandt af de seneste 3 hjemme kampe i træk mod Sandefjord uden at indkasseret mål
 • Lillestrøm har scorede i 17 af de senest 18 kampe mod Sandefjord
 • Lillestrøm har vandt i de 7 hjemme seneste kampe i træk mod Sandefjord
 • Lillestrøm har vandt i 10 af 12 seneste kampe mod Sandefjord

Form Lillestrom mod Sandefjord

Lillestrom drømmer om mere.

Lillestrom har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Et møde med Brann sluttede 2-2, hvorpå et 0-1 nederlag mod Tromsø fulgte. Deres nyligste kamp gav dog sejr, da Rosenborg blev nedlagt med 1-2.

Sandefjord håber på frisk start.

Bare ét point forhindrer Sandefjord i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De tabte med henholdsvis 3-2 og 6-1 mod FK Haugesund og Sarpsborg 08. Senest var der dog lidt trøst at hente efter 0-0 mod Stabæk.

Lillestrom vs Sandefjord – Seneste nyt

Lillestrom v Sandefjord Indbyrdes historik

Lillestrom går ind til opgøret med en historik mod Sandefjord, der siger 8-2-0 for deres seneste ti kampe i Eliteserien. I de foregående ti kampe mellem Lillestrom og Sandefjord bød seks af dem på mere end to mål. Begge klubber scorede desuden mål i seks af de 10 kampe.

Stilling i Eliteserien

Stillingen i Eliteserien inden den kommende runde 14 fortæller os, hvor Lillestrom og Sandefjord ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point den kommende søndag på Aaraasen Stadion.

Der var over 2.5 mål i syv af gæsternes seneste ti kampe i denne sæson og de præsterede et gennemsnit på 1.4 mål i disse kampe.

Lillestrom mod Sandefjord – Hold øje med…

Det kører udmærket for Akor Adams, som står noteret for 12 kasser i løbet af denne sæson. Han fandt vej til netmaskerne seks gange i hans seneste seks kampe, så Lillestrom håber helt sikkert, at han ifører sig målstøvlerne igen mod Sandefjord på søndag. Det virker som et fornuftigt valg at gå med Akor Adams til at finde vej til netmaskerne her.