Liverpool banker videre mod Brighton på Anfield

Det ligner en vanskelig opgave at opbygge en sag på vegne af Brighton på lørdag i Premier League. Alt andet end en sejr til Liverpool vil være en overraskelse, i hvert fald hvis man blot vurderer ud fra bookmakernes odds på kampen. De sluttede nummer 3 i sidste sæson og Liverpool tager imod sidste sæsons nummer 16, når de mødes i runde 10 i Premier League. Liverpool er placeret som nummer 2 i tabellen med 21 point efter 9 kampe. The Seagulls ligger på en placering som nummer 5 i stillingen med 15 point ovenpå deres 9 opgør. Brighton går ind til kampen mod Liverpool den kommende lørdag med håbet om at hale ind på hjemmeholdet i stillingen i Premier League.

Vores tip

Facts og finurligheder for Liverpool vs Brighton.

  • Liverpool er ubesejret i de seneste 19 kampe i træk;
  • Liverpool er ubesejret i de seneste 8 hjemmebane kampe i træk;
  • Liverpool har scoret i seneste 20 af 22 kampe;
  • I 7 of 9 seneste Liverpool kampe var antal mål OVER 2.5.
  • Brighton ikke vundet i de seneste 4 kampe i træk;
  • Brighton er ubesejret i de seneste 4 udebane kampe i træk;
  • I 6 of 8 seneste Brighton kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • Brighton har scoret i seneste 4 af 6 kampe.

Form Liverpool mod Brighton

Liverpool i forrygende form.

The Reds rider på toppen af en formkurve og fortsætter med at feje det meste modstand til side. Liverpool er i kongehumør før deres kommende opgave på lørdag, da de seneste tre kampe gav maksimumpoint. Først blev Atletico Madrid nedlagt 3-2, hvorefter det blev 5-0 mod Manchester United. Senest måtte også Preston bøje sig i et 2-0 nederlag.

Brighton håber på yderligere point til samlingen.

Det er vanskeligt at pege fingre ad The Seagulls, da den seneste tids resultater i det store billede har levet op til forventningerne. Brighton har været lettere middelmådige i deres seneste tre kampe, der ikke bragte en sejr med sig. Mod Norwich blev det 0-0, hvorefter Manchester City viste sig for stærke og sejrede 1-4. Senest lykkedes det dog at nappe det ene point i en 2-2 kamp mod Leicester.

Liverpool v Brighton Indbyrdes historik

Brighton vandt 1-0 på udebane, da de to klubber sidste gang stod overfor hinanden på Anfield i February 2021 i Premier League. Bookmakerne har The Reds som favoritter til sejren i dette opgør. Liverpool møder Brighton med en historik imellem klubberne, der siger 6-1-1 for deres seneste 8 kampe i Premier League. Af de seneste 8 kampe mellem Liverpool og Brighton kom over 2.5 mål ud med gevinst på oddset 4 gange. Desuden scorede begge hold mål i 4 af disse 10 møder.

Stilling i Premier League

Flere mål i vente

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Mohamed Salah. Han har vist flaget for Liverpool med 10 mål for sæsonen og stod desuden for 9 i de seneste seks kampe.

Brighton har til gengæld forhåbninger om, at Neal Maupay kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 4 mål i alle turneringer indtil videre, samt 1 i de seneste seks.