Liverpool jagter førstepladsen mod Atletico Madrid i Champions League

Liverpool tager imod Atletico Madrid på onsdag til en potentielt afgørende kamp i runde af gruppespillet i Champions League. Flere brikker kan falde på plads i denne runde, hvorfor det er vigtigt at komme fra Anfield med point på kontoen. 

Liverpool har før opgøret på onsdag et anstændigt gennemsnit på 1.8 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede acceptable 18 mål samtidig med, at de indkasserede 11 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.1 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur 4 gange. 

Hvad målscoring angår, er Atletico Madrid ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 11 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.1 pr. kamp. De indkasserede 11 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.1 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 3 gange i denne serie.

Liverpool vs Atletico Madrid stats and analysis

Spørger du bookmakerne er Liverpool favoritter til sejren. Den bedste pris at hente sig på oddset er 1.61, da Liverpool vurderes til at have 62%chance for at slå Atletico Madrid. Ønsker man istedet at satse på uafgjort, er der 4.10 at hente sig på oddset, mens sejr til Atletico Madrid kan spilles til 5.60.

Liverpool har vist fremragende form i Champions League-turneringen indtil nu, og står på maksimumpoint inden runde 4 af gruppespillet. De er kun marginaler fra at sikre videre adgang, hvorfor det nu er vigtigt at få førstepladsen i hus.

Atletico Madrid går ind til deres kamp i 4 runde af Champions League med 4 point på kontoen. De skal ganske enkelt have mindst et point med fra Anfield, hvis de skal have chancen for at nå førstepladsen. Med en smule held rækker uafgjort måske, men de har sandsynligvis brug for en sejr, hvis de skal nå top to.

 

Nøgletal for Liverpool og Atletico Madrid.

  • Liverpool har vundet i de seneste 3 kampe i træk;
  • Liverpool er ubesejret i de seneste 4 kampe i træk;
  • Liverpool er ubesejret i de seneste 4 hjemmebane kampe i træk;
  • Liverpool har scoret i seneste 12 af 14 kampe.
  • I 7 of 9 seneste Atletico Madrid kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • Atletico Madrid har indkasseret mål i seneste 5 af 7 kampe.

Lineup Liverpool vs Atletico Madrid

Form Liverpool mod Atletico Madrid

Liverpool er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De sejrede med henholdsvis 5-0 og 2-0 over Manchester United samt Preston. Serien blev dog bremset mod Brighton i sidste kamp, hvor det sluttede uafgjort 2-2.

Atletico Madrid ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De spillede først 2-2 mod Real Sociedad. Herefter var de oppe imod Levante i en kamp, der sluttede 2-2. Den seneste opgave kastede tre point af sig mod Real Betis, som blev nedlagt med 3-0.

Liverpool v Atletico Madrid Indbyrdes historik

Atletico Madrid tabte deres seneste indbyrdes møde i Champions League, da Liverpool noterede en sejr på 3-2. Det var dog førstnævnte, som slap bedst fra det forrige opgør, hvor Atletico Madrid sikrede alle tre point via en sejr på 3-2. Liverpool møder Atletico Madrid med en historik imellem klubberne, der siger 2-2-4 for deres seneste 8 kampe i Champions League. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 4 gange i de seneste 8 kampe mellem Liverpool og Atletico Madrid. Begge parter fandt vej til netmaskerne i 6 af deres seneste 10 dueller.

Spørger du bookmakerne er Liverpool favoritter til sejren. Den bedste pris at hente sig på oddset er 1.61, da The Reds vurderes til at have 62%chance for at slå Atletico Madrid. Ønsker man istedet at satse på uafgjort, er der 4.10 at hente sig på oddset, mens sejr til Atletico Madrid kan spilles til 5.60.

Manden med målnæsen

Kigger man på markedet for en målscorer, virker det som en god idé at holde på Mohamed Salah. Landsholdsspilleren fra Liverpool har fundet vej til netmaskerne 7 gange i deres seneste seks kampe. Atletico Madrid håber, Luis Suarez kan finde formen frem endnu engang. Han er noteret for 4 mål i de seneste seks kampe, og Atletico Madrid har brug for hans igen.