Liverpool kikser ikke to gange i træk

De er fremme ved runde 5 i gruppespillet i Champions League 2020/21, og der er masser på spil i pulje D, hvor Atalanta sprang det hele vidt åben med deres sejr på Anfield i sidste uge. Der er 1.64 på oddset for en sejr til Liverpool i den vigtige hjemmekamp mod Ajax, der giver 4.80 på oddset for en udesejr.

Liverpool har fulgt deres overlegne sejr over Leicester op med to markant mere usikre præstationer, først med nederlaget mod Atalanta og så med 1-1 mod Brighton, hvor man dog med god ret kunne argumentere for, at man var svært uheldig med en latterlig VAR-kendelse. Men ikke desto mindre er der krøbet en lille usikkerhed ind omkring Klopps kumpaner.

Ajax har været tæt på overlegne, siden de tabte hjemmekampen mod Liverpool. De har seks sejre i træk og syv i otte kampe, hvoraf ingen blev tabt. De vælter desuden fortsat mål ind fra alle vinkler. Men formåede altså ikke at trænge igennem Liverpools van Dijk-løse forsvar i deres første møde.

Det var en streg i regningen for Liverpool, at de svigtede i sidste uge mod Atalanta, og det må ikke gentage sig mod Ajax. Ja, sidstnævnte er i god form, men det er også et hold, som har gennemgået voldsomt mange ændringer i forhold til det mandskab, som var i semifinalen i forrige sæson. Dén her skal Liverpool tage.

Flere interessante tips