Topmotiverede Arsenal gæster Anfield i Liverpool

Med begge hold på jagt efter en placering i top 4, kæmpes der om vigtige point, når Liverpool tager imod Arsenal på lørdag. Med en placering som nummer 4 i stillingen har Liverpool samlet 22 point efter 11 kampe. På 20 point befinder The Gunners sig rangeret som nummer 5 for 11 afviklede kampe. 

Udover håneret og tre point har Arsenal også udsigt til at overhale Liverpool i Premier League stillingen. Det kræver dog en sejr den kommende lørdag, men motivationen vil være i top. 

The Reds går ind til deres kommende kamp i håb om at kunne vedligeholde deres imponerende målform fra deres seneste 10 kampe. The Reds snitter 2.8 mål pr. opgør med 28 scoringer i alt. I egen ende lukkede de 11 ind, hvilket giver et gennemsnit på 1.1 pr. kamp. De præsterede at holde målet rent i 5 disse kampe. 

Hvad målscoring angår, er Arsenal ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 13 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.3 pr. kamp. De indkasserede 11 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.1 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 5 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Liverpool v Arsenal.

  • Liverpool er ubesejret i de seneste 9 hjemmebane kampe i træk;
  • Liverpool har scoret i seneste 22 af 24 kampe;
  • I 9 of 11 seneste Liverpool kampe var antal mål OVER 2.5;
  • I 8 seneste Liverpool kampe i træk var antal mål OVER 2.5.
  • Arsenal har vundet i de seneste 3 kampe i træk;
  • Arsenal er ubesejret i de seneste 8 kampe i træk;
  • Arsenal er ubesejret i de seneste 3 udebane kampe i træk;
  • Arsenal har scoret i seneste 7 af 9 kampe.

Form Liverpool mod Arsenal

Liverpool fortsætter pointhøsten.

Liverpool har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. De delte point i 2-2 kamp mod Brighton, før de sejrede 2-0 mod Atletico Madrid. Desværre blev sejren fulgt op af et 3-2 nederlag mod West Ham.

Arsenal i forrygende form.

Liverpool ser utroligt giftige ud i øjeblikket, hvor de spadserer fra det ene gode resultat til det næste. Arsenal har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev Leeds nedlagt 2-0, hvorpå Leicester blev fejet til side med 0-2. Senest gik formen ud over Watford, der blev slået med 1-0.

Selvom de er favoritter hos bookmakerne, virker Liverpool noget mere gennemsnitlige end vanligt, og Arsenal øjner uden tvivl gode muligheder for point her. Bookmakerne giver Liverpool 69% chance for at tage tre point mod Arsenal. Det svarer til, at man får 1.45 på oddset for sejr til The Reds, mens uafgjort giver 4.75 gange igen. En væddemål på en udesejr til The Gunners betaler dig pengene 6.55 gange igen på oddset.

Liverpool v Arsenal Indbyrdes historik

Arsenal endte nærmest med at tigge om nåde, de seneste gange de stod overfor Liverpool i Premier League. Sidstnævnte leverede noget der tenderede en fodboldlektion i sejre på henholdsvis 3-0 og 3-1. Bookmakerne giver Liverpool 69% chance for at tage tre point mod Arsenal. Det svarer til, at man får 1.45 på oddset for sejr til Liverpool, mens uafgjort giver 4.75 gange igen. En væddemål på en udesejr til The Gunners betaler dig pengene 6.55 gange igen på oddset. Liverpool møder Arsenal med en historik imellem klubberne, der siger 7-2-1 for deres seneste 10 kampe i Premier League. The Reds har fået et mindre overtag i forhold til deres kommende modstander indenfor deres seneste 10 møder. Kampe som i øvrigt havde har haft en tendens til at byde på et større antal mål.

Stilling i Premier League

Hold øje med…

Hold øje med Mohamed Salah når du søger en målmager, eftersom han virker ustoppelig. Han har været på pletten 5 gange i seks kampe for Liverpool, mens sæsontotalen læser 10 kasser lige nu.

Emile Smith-Rowe har stået det rette sted 3 gange i seks kampe for Arsenal, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 4 mål.