Liverpool skal hævne øretæve mod Aston Villa

Begge parter går ind til kampen den kommende lørdag på en placering i midten af tabellen i Premier League. Derfra vil begge selvfølgelig have sigtekornet rettet imod en højere placering. Liverpool er placeret som nummer 7 i stillingen med 49 point for 30 kampe. Aston Villa ligger til gengæld 5 point bagefter som nummer 9.

Liverpool håber på yderligere point til samlingen.

Der er vanskeligt at pege fingre ad Liverpool, da den seneste tids resultater i det store billede har levet op til forventningerne. I deres tre foregående kampe vandt Liverpool 1-0 mod Wolves, hvorefter de tog en 3-0 sejr mod Arsenal for senest at lide et 3-1 nederlag mod Real Madrid i Champions League.

Med 0 sejre i de seneste 6 hjemmekampe siden februar har formen været horribel for The Reds indtil videre i denne sæson. Imponerende nok er de stadig kæmpe favoritter til at afslutte den ringe stime den kommende lørdag.

Aston Villa håber på yderligere point til samlingen.

Der er vanskeligt at pege fingre ad The Villans, da den seneste tids resultater i det store billede har levet op til forventningerne. Deres tre foregående kampe sluttede med en 1-1 mod Newcastle, hvorefter de led et 2-0 nederlag mod Tottenham for senest at sikre en 3-1 sejr mod Fulham.

Aston Villa kan tage anstændige 2 sejre i de seneste 6 udekampe siden januar med ind til deres kommende kamp. Ikke desto mindre ligner den næste udekamp en stor mundfuld for The Villans.

Liverpool vs Aston Villa h2h

Head-2-Head

Liverpool har momentum på deres side

Liverpool trak det korteste strå, da Aston Villa vandt en 7-2 sejr i deres seneste møde i Premier League. Resultatet var revanche for den 2-0 sejr Liverpool noterede sig i den forrige kamp. Generelt har opgør imellem de to klubber haft en tendens til at byde på underholdning, da 6 af de seneste 10 kampe sluttede med over 2.5 mål. Liverpool synes at have et nærmest kærligt forhold til Aston Villa, som de har besejret 7 gange i de 10 seneste opgør i Premier League.

  • Liverpool har tabt i de seneste 6 hjemmebane kampe i træk;
  • Liverpool ikke vundet i de seneste 8 hjemmebane kampe i træk;
  • Liverpool har tabt i seneste 6 af 7 hjemmebane kampe;
  • I 5 of 7 seneste Liverpool kampe var antal mål UNDER 3.5.
  • I 7 of 9 seneste Aston Villa kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • I 5 seneste Aston Villa udebane kampe i træk var antal mål UNDER 3.5;
  • Aston Villa har indkasseret mål i seneste 5 af 7 kampe.