Gerrard vender tilbage til Liverpool og udfordrer Klopp og co.

Det ligner en vanskelig opgave at opbygge en sag på vegne af The Villans på lørdag i Premier League. Alt andet end en sejr til Liverpool vil være en overraskelse, i hvert fald hvis man blot vurderer ud fra bookmakernes odds på kampen.

Liverpool ligger nummer 2 i stillingen med 34 point efter at have afviklet 15 kampe. 15 point efter, som nummer 10, finder man Aston Villa placering efter 15 kampe. Det er Steven Gerrards comeback på Anfield som manager, og Captain Fantastic skal nok få en forrygende modtagelse. Spørgsmålet er til gengæld, om han kan snøre Jürgen Klopp?

Liverpool går ind til deres kommende kamp i håb om at kunne vedligeholde deres imponerende målform fra deres seneste 10 kampe. The Reds snitter 3.2 mål pr. opgør med 32 scoringer i alt. I egen ende lukkede de 11 ind, hvilket giver et gennemsnit på 1.1 pr. kamp. De præsterede at holde målet rent i 5 disse kampe.

Hvad målscoring angår, er The Villans ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 13 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.3 pr. kamp. De indkasserede 17 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.7 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 2 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Liverpool v Aston Villa.

  • Liverpool har vundet i de seneste 4 kampe i træk;
  • Liverpool er ubesejret i de seneste 11 hjemmebane kampe i træk;
  • Liverpool har vundet i seneste 4 af 5 kampe;
  • Liverpool har scoret i seneste 26 af 28 kampe.
  • Aston Villa har scoret i seneste 16 af 18 kampe;
  • I 7 of 9 seneste Aston Villa kampe var antal mål OVER 2.5;
  • Aston Villa har indkasseret mål i seneste 8 af 10 kampe;
  • Der er scoret imod Aston Villa i de seneste 7 af 9 kampe.

Form Liverpool mod Aston Villa

Liverpool i forrygende form.

Liverpool ser utroligt giftige ud i øjeblikket, hvor de spadserer fra det ene gode resultat til det næste. Liverpool er i kongehumør før deres kommende opgave på lørdag, da de seneste tre kampe gav maksimumpoint. Først blev Everton nedlagt 4-1, hvorefter det blev 1-0 mod Wolves. Senest måtte også AC Milan bøje sig i et 2-1 nederlag.

Aston Villa drømmer om mere.

Resultaterne har været rimelige uden at være prangende for Aston Villa igennem de seneste ugers kampe. Aston Villa har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Crystal Palace med 1-2. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 1-2 mod Manchester City. De var dog tilbage på sejrs-kurs i den seneste opgave, der blev vundet 2-1 over Leicester.

 

Liverpool v Aston Villa Indbyrdes historik

The Villans tabte deres seneste indbyrdes møde i Premier League, da Liverpool noterede en sejr på 2-1. Det var dog førstnævnte, som slap bedst fra det forrige opgør, hvor The Villans sikrede alle tre point via en sejr på 7-2. Bookmakerne har Liverpool som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 1.25, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Liverpool 80% chance for at banke Aston Villa. En pointdeling betaler 6.00 i gevinst på oddset, hvor imod Aston Villa udbetaler 11.00 i gevinst på oddset for en sejr. Liverpool går ind til opgøret med en historik mod Aston Villa, der siger 7-1-2 for deres seneste 10 kampe i Premier League. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 6 gange i de seneste 10 kampe mellem Liverpool og Aston Villa. Begge parter fandt vej til netmaskerne i 5 af deres seneste 10 dueller.

Stilling i Premier League

Tabellen i Premier League giver os et overblik over, hvordan Liverpool og Aston Villa hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 16. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point på lørdag på Anfield i vente.

Topscorer i form

Hold øje med Mohamed Salah når du søger en målmager, eftersom han virker ustoppelig. Han har været på pletten 5 gange i seks kampe for Liverpool, mens sæsontotalen læser 13 kasser lige nu.

Ollie Watkins har stået det rette sted 3 gange i seks kampe for The Villans, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 4 mål.