Klopp og co. har kig på førstepladsen

Liverpool FC tager imod italienske Atalanta på Anfield onsdag aften i Champions League gruppespillets fjerde runde. Atalanta har en gevaldig revanche til gode efter en øretæve i den omvendte kamp, og tror man, at de får den, skal man spille to-tallet til odds 4.60. Mener man derimod, at et-tallet er en stærk spilfidus, får man odds 1.68 ved en satsning.

Liverpool gik ind til weekendens kamp mod Leicester med et særdeles decimeret hold. Alene forsvaret manglede tre normale starter i form af Trent Alexander-Arnold, Joe Gomez og van Dijk, mens Jordan Henderson og Mo Salah manglede fremme ad banen. Ikke mindst derfor var den knusende sikre hjemmesejr særdeles imponerende. Leicester fik ikke et ben til jorden i 3-0 nederlaget.

Atalanta har kun taget én sejr i deres seneste seks kampe. Ude mod Crotone. De har dog spillet uafgjort tre gange i denne serie, og med fire point på nuværende tidspunkt ligger de i en væsentlig bedre position end på samme tidspunkt sidste år, hvor de stadig gik videre fra gruppespillet.

En sejr til Liverpool kan sikre dem førstepladsen, med lidt held, men tre point betyder sten sikkert, at de er videre fra gruppespillet. Det vil være en velsignelse allerede at have på plads efter fire runder, når kampprogrammet er så spækket, som tilfældet er, så de vil uden tvivl være motiverede. De vandt 5-0 i den omvendte kamp. Har lige banket Leicester. Salah og Henderson skulle være tilbage her. Vi spiller hjemmeholdet.

Vil du spille på en Liverpool sejr så er det Unibet der giver de højeste odds. Tror du mere på Atalanta, da er det ComeOn som har de højeste odds.

Flere interessante tips