Liverpool mod Bournemouth – Optakt, Spilfiduser, Odds

Liverpool byder velkommen til Bournemouth i Premier League den kommende lørdag på Anfield.

De havde håbet på mere i premiere-runden, men Liverpool måtte nøjes med det ene point, og det point skal have selskab på kontoen nu.

Bournemouth mislykkedes i deres forsøg på at få den nye sæson sat i gang med en sejr, men undslap i det mindste deres åbningskamp med det ene point på kontoen.

Liverpool går ind til deres kommende kamp i håb om at kunne vedligeholde deres imponerende målform fra deres seneste tikampe. Liverpool snitter 2.6 mål pr. opgør med 26 scoringer i alt. I egen ende lukkede de 13 ind, hvilket giver et gennemsnit på 1.3 pr. kamp. De præsterede at holde målet rent i tre disse kampe.

Bournemouth er i øjeblikket anstændige målscorere med 11 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.1 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 15 mål, mens Bournemouth præsterede to “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.5 mål pr. kamp.

Liverpool er på en fantastisk stime af intet mindre end 12 kampe i træk på Anfield uden nederlag.

Bournemouth lukkede mål ind i deres seneste 6 kampe i træk.

Vores tip

<!– wp:si/widget { "widgetId": "SingleBetV2", "attrs": {"width":"100%","title":"Liverpool vs Bournemouth","verdict":"Liverpool smed alt for mange point mod oprykkere i sidste sæson og det skal undgås, hvis de vil tilbage i top 4. De skal banke Bournemouth på eget græs, men vi ser større værdi i at jagte scoring af Mo Salah. Han var RASENDE, da han blev skiftet ud i søndags og tager hævn.”,”compare-providers”:””,”event-id”:”4193473″,”provider”:”leovegas”,”card”:”true”,”bet-key”:”goalscorer:mohamed salah”,”language”:”da”,”acid”:”accumulato_acma10300″}, “alignment”: “center” } –>
  • Liverpool scorede i 29 af deres seneste 31 hjemmekampe
  • Liverpool scorede i deres seneste 15 kampe
  • Liverpool har ikke tabt 17 af 19 af deres seneste hjemmekampe
  • Liverpool har ikke tabt 15 af 16 af deres seneste kampe
  • I de seneste 6 Liverpool kampe, har summen af mål været over 3.5
  • Der er scoret imod Bournemouth i 9 af de seneste 11 kampe
  • I 3 af de seneste 4 kampe Bournemouth har spillet, har begge hold scoret
  • Bournemouth scorede i deres seneste 4 kampe
  • Der er scoret imod Bournemouth i 4 af de seneste 5 udekampe
  • Bournemouth har ikke tabt 3 af 4 af deres seneste kampe

Form Liverpool mod Bournemouth

Efter tre point fra tre uafgjorte kampe i deres seneste tre opgaver, er Liverpool på udkig efter en sejr. Mod Aston Villa spillede de 1-1, før de også delte point med Southampton i en 4-4 kamp. Ny remis fulgte, da de spillede 1-1 mod Chelsea. Det store mål for sæsonen for Liverpool er selvfølgelig at vinde titlen, og en plads i top fire er minimumskravet før den kommende sæson i Premier League. Liverpool vandt fire af deres seneste seks hjemmekampe i Premier League, hvori de også spillede uafgjort to gange og led nul nederlag. De scorede 12 mål og lukkede otte.

Bare ét point forhindrer Bournemouth i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De tabte med henholdsvis 0-1 og 1-0 mod Manchester United og Everton. Senest var der dog lidt trøst at hente efter 1-1 mod West Ham. Det forventes, at Bournemouth vil være klistret godt og grundigt ind i nedrykningskampen, hvor det at sikre en ny sæson i Premier League er succeskriteriet. Bournemouth vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede nul uafgjort og led tre nederlag. De scorede fem mål, mens de samtidig indkasserede otte mål.

Liverpool vs Bournemouth – Seneste nyt

Liverpool kan have op til fire fraværende spillere, når de på lørdag skal i kamp mod Bournemouth.

Virgil van Dijk, Alexis Mac Allister, Diogo Jota og Luis Diaz er blandt de fire spillere, som mangler for Liverpool den kommende lørdag.

I værste fald må Bournemouth finde sig i at have seks spillere ude til deres kommende duel i Premier League. Blandt de fraværende spillere i Bournemouth-truppen, er Adam Smith i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Det er navne som Ryan Fredericks, Marcus Tavernier, Neto, Ionut Andrei Radu og David Brooks, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Anfield.

Liverpool mod Bournemouth – indbyrdes historik

Liverpool har trukket sig sejrrigt ud af 7 af de seneste 9 indbyrdes opgør mod Bournemouth. I det seneste opgør mellem disse to løb Bournemouth med de tre point i en 1-0 kamp, der blev spillet på Anfield den 11 marts 2023. Liverpool har generelt overtaget mod Bournemouth,, og kan fremvise en nydelig 7-1-2 historik før deres næste interne duel. Bookmakernes bedste odds for en hjemmesejr er 1.22.

I 10 af de seneste 11 indbyrdes Premier League opgør mellem Liverpool og Bournemouth blev der scoret mindst tre mål. Begge hold til at score gav kun gevinst i tre af de foregående ti opgør mellem Bournemouth og Liverpool.

Liverpool mod Bournemouth Spiltips

Kigger man mulighederne for en målscorer igennem, bør man overveje at stoppe ved Roberto Firmino, der viser god form for Liverpool. Han fandt vej til netmaskerne to gange i hans seneste kampe i Premier League. Dén total øger han gerne mod Bournemouth.Gæsterne krydser fingre for Jefferson Lerma til at score igen efter to Premier League mål i deres seneste kampe i denne turnering.

Liverpool høstede tre point i syv af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort to gange og led en nederlag i denne serie. Bournemouth sikrede sig fem sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort nul gange samt fem nederlag. Bournemouth scorede kampens første mål i fem af deres seneste 10 udekampe, mens Liverpool scorede kampens første kasse i otte af deres seneste 10 hjemmekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i ni kampe af de seneste ti kampe mellem disse to hold. Liverpool præsterede et gennemsnit på 3.3 mål, mens Bournemouth snittede 0.8 mål i disse. Begge hold scorede tre gange i disse kampe. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i syv af Liverpools seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 2.8 mål i gennemsnit. Der var gevinst på over 2.5 mål i fire af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.2 mål i disse kampe.