Liverpool skal nedbryde Brightons betonforsvar

Der venter Brighton en svær kamp, når de gæster topholdet Liverpool den kommende onsdag til en kamp i Premier League på Anfield. Liverpool er placeret som nummer 3 i tabellen med 40 point efter 21 kampe. The Seagulls indtager pladsen som nummer 17 i stillingen med 21 point.

Det er top mod bund i Premier League og Liverpool vil være opsatte på at lade The Seagulls smage forskellen.

The Reds drømmer om mere.

Liverpool har spillet til par på det seneste, for at stjæle et udtryk fra golfens verden. Altså resultater mere eller mindre efter bogen igennem de seneste ugers Premier League. I deres tre foregående kampe har The Reds lidt et 3-2 nederlag mod Manchester United, hvorefter de tog en 3-1 sejr mod Tottenham for senest at sikre en 3-1 sejr over West Ham.

The Reds kunne virkelig godt bruge en sejr efter skuffende 3 sejre og 1 nederlag i de seneste 6 kampe. Trods de svingende præstationer i den senere tid virker bookmakerne temmelig sikre på, at Liverpool tager sejren på onsdag.

The Seagulls inde i god stime.

Brighton går ind til kampen i håbet om at holde deres nuværende stærke momentum kørende med endnu et positivt resultat. Brighton gik i deres seneste tre kampe ud med 2-1 mod Blackpool i FA Cup, inden de spillede en kedelig 0-0 kamp mod Fulham for senest at vinde 1-0 over Tottenham.

The Seagulls kan tage anstændige 2 sejre i de seneste 6 ude kampe siden december med ind til deres kommende kamp. Selv ude ligner det dog stadig en lige lovlig stor opgave for Brighton.

Liverpool vs Brighton h2h

Hverken Liverpool eller Brighton formåede at få et afgørende overtag i deres seneste opgør i Premier League. Rivalerne måtte begge lade sig nøje med det ene point i en 1-1 kamp på Sydkysten. I 4 af de seneste 7 opgør mellem Liverpool og Brighton var der gevinst på oddset ved spil på over 2.5 mål. Alt i alt har Liverpool haft godt styr på The Seagulls igennem et par sæsoner med en 6-1-0 fordel i Premier League inden deres kommende møde.

 • Liverpool ikke vundet i de seneste 3 hjemmebane kampe i træk;
 • I 5 of 7 seneste Liverpool kampe var antal mål UNDER 3.5;
 • I 4 of 6 seneste Liverpool kampe var antal mål UNDER 2.5;
 • Liverpool har indkasseret mål i seneste 5 af 7 kampe;
 • I 2 of 4 seneste Liverpool kampe var antal mål OVER 3.5;
 • Liverpool $NON_SCORING i seneste 4 af 6 kampe.
 • Brighton er ubesejret i de seneste 3 kampe i træk;
 • I 7 of 9 seneste Brighton kampe var antal mål UNDER 3.5;
 • I 5 of 7 seneste Brighton kampe var antal mål UNDER 2.5;
 • I 4 seneste Brighton kampe i træk var antal mål UNDER 3.5;
 • I 4 seneste Brighton kampe i træk var antal mål UNDER 2.5;
 • Brighton har ikke indkasseret mål i de seneste 3 kampe i træk.

Ifølge bookmakerne er Liverpool favoritter til sejren. Et væddemål på en home giver dig 1.36 på oddset hos Betfair. Bookmakerne vurderer, at Liverpool har 73% chance for en sejr mod Brighton. Er du fristet af et væddemål på Brighton betaler Bet365 den bedste pris på oddset med 8.50.

Statistics