Liverpool skal levere varen igen mod Burnley

Topholdet Liverpool har besøg af bundholdet Burnley på Anfield til et opgør i Premier League på torsdag. The Reds indtager en 4. plads med 34 point efter 18 kampe. Burnley har 16 point og er på en 17. plads i tabellen.

Liverpool længes efter at få stoppet deres nuværende stime af kampe uden sejr i Premier League den kommende torsdag. De skal dog næppe forvente at modtage noget nødhjælp fra The Clarets. Skal du have et spil af sted på kampen, var det en idé at kigge forbi Mrgreen.com. Spilselskabet byder nemlig ind med et 500 kroners cash bet på kampen.

Liverpool drømmer om mere.

The Reds havde håbet at mere ud af de seneste ugers Premier League kampe. Liverpool har i deres seneste tre kampe tabt 1-0 i en tæt kamp mod Southampton, hvorefter de nedlagde et Aston Villa-hold plaget af Covid-19 med 4-1. Senest sluttede topkampen med 0-0 mod Manchester United i seneste opgave.

Standarderne er tårnhøje for en klub som Liverpool og de seneste resultater har været lettere skuffende.

Med 3 sejr i de seneste 6 kampe siden november, har The Reds leveret solide præstationer hjemme. Det virker særdeles sandsynligt, at der venter yderligere en sejr til kontoen den kommende torsdag.

Burnley drømmer om at stoppe ringe stime.

The Clarets ankommer til kampen på torsdag på nakken af en virkelig dårlig formkurve i Premier League. Burnley har i deres seneste tre kampe slået Milton Keynes Dons i FA Cup, hvorefter de tabte knebent mod Manchester United med 1-0. Senest faldt de med samme cifre mod West Ham i London.

Med en placering lige omkring nedrykningsstregen netop nu, ligger Burnley på linje med forhåndsforventningerne om en vanskelig sæson.

Ovenpå elendige 1 sejr og 3 nederlag i de seneste 6 kampe ude, får The Clarets rigeligt at se til med at undgå at få ørerne den kommende torsdag.

Liverpool vs Burnley h2h

Hverken Liverpool eller Burnley kunne finde vejen igennem modpartens defensiv i deres seneste opgør i Premier League. Rivalerne måtte som følge heraf derfor nøjes med det ene point i en 1-1 på Anfield. Generelt har kampe imellem de to klubber haft en tendens til at byde på underholdning, da 5 af de seneste 10 sluttede med over 2.5 mål. Liverpool har haft et stærkt greb om The Clarets på det seneste og vandt 7 times i 10 foregående kampe i Premier League.

  • Liverpool ikke vundet i seneste 4 kampe i træk;
  • Liverpool ubesejret i seneste 68 hjemmebane kampe i træk;
  • I de seneste 5 of 7 Liverpool kampe var summen af mål UNDER 3.5;
  • I de seneste 4 Liverpool kampe i træk tk var summen af mål UNDER 3.5.
  • Burnley ikke vundet i seneste 3 udebane kampe i træk;
  • I de seneste 4 Burnley kampe i træk tk var summen af mål UNDER 3.5;
  • I de seneste 4 Burnley kampe i træk tk var summen af mål UNDER 2.5;
  • I de seneste 4 Burnley udebane kampe i træk tk var summen af mål UNDER 3.5.

Statistics