Liverpool mod Burnley i Premier League runde 2 – optakt, odds og spilfiduser

Det er toppen af tabellen, som møder den tunge ende af tabellen, når The Reds tager imod Burnley på Anfield. Liverpool afsluttede sidste sæson placeret 3 med 69 point. I runde 2 står de overfor Burnley, der lukkede sidste sæson ned som nummer 17 i Premier League med 39 point.

Liverpool opnåede, hvad de håbede på i deres første kamp i Premier League, hvor de kunne sætte tre point på kontoen for sæsonens første sejr. Ingen bryder sig om at åbne en ny og frisk sæson med nederlag, men det er præcis, hvad The Burnley måtte finde sig i at stå tilbage med.

En midterplacering virker som topmålet af, hvad Burnley kan stræbe efter i den kommende sæson, hvor nedrykningskampen skal holdes på afstand. Det er top mod bund og The Reds bør være alt for stærke for Burnley på lørdag i Premier League.

Vores tip

Facts og finurligheder for Liverpool vs Burnley.

  • Liverpool har vundet i de seneste 6 kampe i træk;
  • Liverpool er ubesejret i de seneste 11 kampe i træk;
  • Liverpool er ubesejret i de seneste 4 hjemmebane kampe i træk;
  • Liverpool har vundet i seneste 6 af 7 kampe.
  • Burnley har tabt i de seneste 4 kampe i træk;
  • Burnley har tabt i seneste 5 af 6 kampe;
  • I 9 of 11 seneste Burnley kampe var antal mål OVER 2.5;
  • Burnley har indkasseret mål i seneste 12 af 14 kampe.

Form Liverpool vs Burnley

Liverpool med en elendig start

Liverpool rider på toppen af en formkurve og fortsætter med at feje det meste modstand til side. Tæller vi sidste sæsons afsluttende resultater med har Liverpool i deres forgange tre kampe noteret sig en 3-0 sejr mod Burnley, en 2-0 sejr mod Crystal Palace og senest en 3-0 sejr mod Norwich.

Burnley fik dårlig premiere

Burnley vil efterhånden være desperate efter at få sat en stopper for den elendige serie af resultater, de har gang i. Tæller vi sidste sæsons afsluttende resultater med har Burnley i deres forgange tre kampe noteret sig et 3-0 nederlag mod Liverpool, et 1-0 nederlag mod Sheffield United og senest et 2-1 nederlag mod Brighton.

Med Liverpool i rigtig god form i de senere uger, hvor Burnley ikke har leveret overbevisende, er et spil på Liverpool til 1.18 på oddset det oplagte valg.

Liverpool v Burnley Indbyrdes historik

Burnley tabte deres seneste indbyrdes møde i Premier League, da Liverpool noterede en sejr på 3-0. Det var dog førstnævnte, som slap bedst fra det forrige opgør, hvor Burnley sikrede alle tre point via en sejr på 1-0. Liverpool vandt 60%, mens Burnley vandt 20% af deres seneste 10 kampe i Premier League. Det efterlader et facit, der siger 6-2-2 i det samlede regnskab. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 6 gange i de seneste 10 kampe mellem Liverpool og Burnley. Begge hold var på tavlen 6 gange i deres seneste 10 møder.

Stilling i Premier League

Flere mål i vente

Er man på jagt efter en målscorer, kunne det ligne en god idé at holde på Mohamed Salah. Han er topscorer for The Reds med 1 mål for sæsonen og præsterede desuden 3 i de seneste seks kampe.

The Clarets krydser til gengæld fingre for, at James Tarkowski kan finde vej til netmaskerne igen. Han er oppe på 1 mål i alle turneringer i denne sæson, og leverede 1 i de seneste seks.