Liverpool mod Burnley – Optakt, Spilfiduser, Odds

Når Burnley kommer til Anfield til et opgør i Premier League den kommende lørdag, håber Liverpool at kunne udnytte hjemmebanen til deres fordel.

Liverpool går ind til runde 24 som nummer 1 i Premier League tabellen med 51 point på kontoen. Med 23 runder bag dem har Burnley samlet 13 point, hvilket giver dem en placering som nummer 19 i stillingen.

Liverpool har spandevis af selvtillid, når det kommer til mål inden deres kommende kamp på lørdag Deres seneste ti kampe kastede fornemme 2.4 mål af sig pr. kamp, eller sammenlagt 24 garn. De lukkede 11 mål ind i samme tidsrum, et snit på 1.1 pr. kamp med clean sheets i fire af dem.

Burnley er i øjeblikket anstændige målscorere med 14 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.4 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 15 mål, mens Burnley præsterede to “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.5 mål pr. kamp.

Liverpool har vundet 15 sejre, mens de har spillet seks uafgjorte og tabte desuden to kampe i denne sæson i Premier League. Liverpools seneste 4 kampe bød på mere end 3.5 mål.

Burnley har indtil videre præsteret tre sejre og fire uafgjorte samt 16 nederlag i Premier League.

Vores tip

  • Liverpool har ikke tabt 52 af 53 af deres seneste hjemmekampe i Premier League
  • Liverpool har ikke tabt deres seneste 27 hjemmekampe
  • Liverpool scorede i 51 af deres seneste 53 hjemmekampe i Premier League
  • Liverpool scorede i 49 af deres seneste 50 kampe
  • Liverpool scorede i 44 af deres seneste 46 hjemmekampe
  • Der er scoret imod Burnley i 26 af de seneste 28 kampe i Premier League
  • Burnley har ikke vundet 16 af 18 af deres seneste kampe
  • Der er scoret imod Burnley i 17 af de seneste 18 udekampe i Premier League
  • Der er scoret imod Burnley i 18 af de seneste 20 kampe
  • Burnley har ikke vundet 14 af 16 af deres seneste kampe i Premier League

Form Liverpool mod Burnley

I deres seneste tre kampe formåede Liverpool først at banke Norwich med 5-2. Herefter nedlagde de også Chelsea med 4-1, inden stimen stoppede mod Arsenal, der vandt en 3-1 sejr. Liverpool præsterede flotte fire hjemmesejre af de seneste seks på eget græs i Premier League, mens to sluttede uafgjort og det blev til nul nederlag. De hamrede 16 i kassen selv, mens de lukkede syv mål ind.

Burnley har været lettere middelmådige i deres seneste tre kampe, der ikke bragte en sejr med sig. Mod Luton blev det 1-1, hvorefter Manchester City viste sig for stærke og sejrede 3-1. Senest lykkedes det dog at nappe det ene point i en 2-2 kamp mod Fulham. Burnley kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort en gange og led fire nederlag. De indkasserede 11 mål og scorede selv syv.

Liverpool tog 32 point fra deres seneste 12 opgør mod hold, der befinder sig i den nedre halvdel af tabellen i Premier League. Dette har kastet ti sejre af sig efter 31 mål scoret og otte indkasseret. Burnley scorede ni mål og indkasserede selv 29 i deres foregående 12 opgør mod hold fra den bedste halvdel af tabellen i Premier League. Dette førte til nul sejre og en point.

Liverpool vs Burnley – Seneste nyt

Liverpool kan i værste fald risikere at have hele syv spillere på fraværslisten når de på lørdag igen skal i kamp. Med to spillere i karantæne er Liverpool tvunget til at ændre i holdopstillingen, da Ibrahima Konate og Alexis Mac Allister sidder i straffeboksen.

Dominik Szoboszlai, Mohamed Salah, Konstantinos Tsimikas, Ben Doak, Joel Matip, Stefan Bajcetic og Trent Alexander-Arnold er alle ude af truppen, som Liverpool tager imod Burnley med på Anfield.

Burnley må muligvis finde sig i at undvære mere end en håndfuld spillere med problemer forud for deres næste opgave i Premier League, da hele syv har skavanker af varierende art. Sander Berge og Maxime Esteve er ikke tilgængelige for Burnley på lørdag, da de er røget i karantæneboksen på grund af for mange kort.

Nathan Redmond, Jordan Beyer, Charlie Taylor, Luca Koleosho, Dara O’Shea og Vitinho bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Burnley, når de drager til Anfield.

Liverpool mod Burnley – indbyrdes historik

Burnley har kun trukket sig sejrrigt ud af en af de seneste 12 indbyrdes opgør mod Liverpool. I det seneste opgør mellem disse to løb Liverpool med de tre point i en 0-2 kamp, der blev spillet på Anfield den 26 december 2023. Liverpool har generelt overtaget mod Burnley,, og kan fremvise en nydelig 8-1-1 historik før deres næste interne duel. Bookmakernes bedste odds for en hjemmesejr er 1.18.

I de seneste 3 indbyrdes opgør i Premier League imellem Liverpool og Burnley blev der scoret højst to mål. Begge hold scorede i fire af de seneste ti kampe mellem Liverpool og Burnley.

Liverpool mod Burnley Spiltips

Zeki Amdouni virker til at være i anstændig form for Burnley, da han var på tavlen to gange i hans seneste seks kampe i Premier League. Gæsterne har dog brug for mere fra ham, når de lægger vejen forbi Liverpool, som er store favoritter til sejren den kommende lørdag. Det ligner til gengæld en god idé at holde på Diogo Jota, som stod for fire mål i hans seneste seks kampe.

Liverpool var i stand til at vinde otte af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort to gange. De led også nul nederlag i denne serie. Burnley sejrede i en af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort en gange og led otte nederlag. Liverpool satte syv sejre på kontoen for deres seneste 10 Premier League kampe. Gæsterne fra Burnley vandt to af deres seneste 10 kampe.

Der blev scoret over 2.5 mål fem gange i de seneste ti kampe mellem disse to klubber. Liverpool præsterede et gennemsnit på 2.1 mål, mens Burnley landede et snit på 0.6 mål i disse dueller. Begge hold var på tavlen fire gange i disse kampene. Der blev scoret over 2.5 mål i seks af Liverpools sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 2.6 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i tre af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 0.9 mål i disse kampe.