Liverpool mod Chelsea i Premier League runde 3 – optakt, odds og spilfiduser

Liverpool har fordel af hjemmebane på Anfield, når Chelsea kommer forbi den kommende lørdag til et opgør i Premier League. Liverpool afsluttede sidste sæson placeret 3 med 69 point. I runde 3 står de overfor Chelsea, der lukkede sidste sæson ned som nummer 4 i Premier League med 67 point. 

Liverpool har leveret en pletfri åbning på den nye sæson, og de sætter næsen op efter også at have maksimumpoint efter runde 3. Chelsea har også noteret sig en stærk åbning på den nye sæson, og de sætter ligeledes næsen op efter at være i besiddelse af maksimumpoint efter runde 3. 

The Blues har sigtekornet rettet mod titlen i Premier League, og sølvmedaljer vil sandsynligvis blive anset for en skuffelse. Såvel Liverpool som Chelsea har kig på at erobre terræn i dette clash fra den sjove ende af Premier League.

Vores tip

Facts og finurligheder for Liverpool vs Chelsea.

  • Liverpool har vundet i de seneste 7 kampe i træk;
  • Liverpool er ubesejret i de seneste 12 kampe i træk;
  • Liverpool har vundet i de seneste 3 hjemmebane kampe i træk;
  • Liverpool er ubesejret i de seneste 5 hjemmebane kampe i træk.
  • Chelsea har vundet i seneste 4 af 5 udebane kampe;
  • Chelsea har scoret i seneste 9 af 11 kampe;
  • I 4 of 6 seneste Chelsea kampe var antal mål OVER 2.5;
  • Chelsea har indkasseret mål i seneste 4 af 6 kampe.

Form Liverpool vs Chelsea

The Reds i fantastisk målform.

Liverpool ser utroligt giftige ud i øjeblikket, hvor de spadserer fra det ene gode resultat til det næste. Tæller vi sidste sæsons afsluttende resultater med har Liverpool i deres forgange tre kampe noteret sig en 2-0 sejr mod Crystal Palace, en 3-0 sejr mod Norwich og senest en 2-0 sejr mod Burnley.

Chelsea fortsætter pointhøsten.

Chelsea går ind til kampen i håbet om at holde deres nuværende stærke momentum kørende med endnu et positivt resultat. Tæller vi sidste sæsons afsluttende resultater med har Chelsea i deres forgange tre kampe noteret sig en 1-1 uafgjort mod Villarreal, en 3-0 sejr mod Crystal Palace og senest en 2-0 sejr mod Arsenal.

På papiret virker parterne forholdsvis jævnbyrdige, men bedømt ud fra deres seneste præstationer ligner hjemmesejr til Liverpool det bedste spil til 2.45 på oddset. Hos spilselskaberne er der netop nu 2.45 for en hjemmesejr på oddset og til gengæld odds 2.80 på gæsterne.

Liverpool v Chelsea Indbyrdes historik

The Reds trak det korteste strå, da Chelsea vandt en 1-0 sejr i deres seneste møde i Premier League. Resultatet var revanche for den 2-0 sejr Liverpool noterede sig i den forrige kamp. Liverpool går ind til opgøret med en historik mod Chelsea, der siger 5-3-2 for deres seneste 10 kampe i Premier League. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 3 gange i de seneste 10 kampe mellem Liverpool og Chelsea. Begge parter fandt vej til netmaskerne i 6 af deres seneste 10 dueller.

Stilling i Premier League

Topscorer i form

Hold øje med Diogo Jota når du søger en målmager, eftersom han virker ustoppelig. Han har været på pletten 4 gange i seks kampe for Liverpool, mens sæsontotalen læser 2 kasser lige nu. 

Hakim Ziyech har stået det rette sted 3 gange i seks kampe for Chelsea, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 2 mål.