Liverpool mod Chelsea – Optakt, Spilfiduser, Odds

Med udgangspunkt i deres midterplacering i stillingen går både Liverpool og Chelsea på jagt efter at forbedre deres position. De risikerer højst såret stolthed ved at gå helhjertet efter at forbedre positionen i Premier League endnu mere.

Liverpool kommer til deres næste Premier League kampe med et beskedent gennemsnit på 1.4 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 14 gange og indkasserede selv 13 mål. Det er 1.3 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur to gange.

Hvad målscoring angår, er Chelsea ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne syv gange i deres foregående ti kampe, et gennemsnit på 0.7 pr. kamp. De indkasserede 11 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.1 pr. kamp. De klarede at holde målet rent tre gange i denne serie.

Liverpool har vundet otte sejre, mens de har spillet fire uafgjorte og tabte desuden seks kampe i denne sæson i Premier League. Liverpool har ikke holdt rent bur i deres seneste 8 kampe på stribe.

Chelsea kigger på otte sejre, samt fire uafgjorte såvel som syv nederlag i Premier League.

Vores tip

Facts og finurligheder for Liverpool v Chelsea.

  • I de seneste 11 Liverpool kampe, har summen af mål været over 2.5
  • Liverpool scorede i deres seneste 16 hjemmekampe
  • I 10 af de seneste 11 kampe Liverpool har spillet, har begge hold scoret
  • Liverpool scorede i 21 af deres seneste 23 kampe
  • Der er scoret imod Liverpool i de seneste 11 kampe
  • 24 af Chelsea’s seneste 26 kampe havde under 3.5 mål
  • 13 af Chelsea’s seneste 15 udekampe havde under 3.5 mål
  • Chelsea var i tabte 5 af deres seneste 6 ude kampe involveret i kampe med færre end 1.5 mål
  • 8 af Chelsea’s seneste 10 kampe havde under 2.5 mål
  • Der er scoret imod Chelsea i 12 af de seneste 14 kampe

Form Liverpool mod Chelsea

Liverpool har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Et møde med Wolverhampton sluttede 2-2, hvorpå et 3-0 nederlag mod Brighton fulgte. Deres nyligste kamp gav dog sejr, da Wolverhampton blev nedlagt med 0-1. Liverpool er uden sejr i deres seneste seks hjemmekampe, der kastede en uafgjorte af sig samt en nederlag. De indkasserede syv mål og scorede selv 11.

Chelsea har været lidt blege i deres seneste tre kampe, hvor de startede med at få tæsk 4-0 af Manchester City. Skuffelsen blev fulgt op af ny nedtur, da de tabte 2-1 til Fulham, for så at svare igen med en 1-0 sejr over Crystal Palace. Chelsea kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort to gange og led tre nederlag. De indkasserede otte mål og scorede selv fem.

Chelsea vandt nul sejre i deres foregående otte kampe mod klubber, der befinder sig i den øverste halvdel af tabellen i Premier League. De scorede fem mål og lukkede 12 ind. Dette indbragte dem tre point.

Liverpool vs Chelsea – Seneste nyt

Liverpool kan have op til seks spillere siddende ude af diverse grunde, når de tager imod Chelsea den kommende lørdag.

Virgil van Dijk, James Milner, Roberto Firmino, Diogo Jota, Luis Diaz og Arthur er blandt de seks spillere, som mangler for Liverpool den kommende lørdag.

Chelsea må muligvis finde sig i at undvære mere end en håndfuld spillere med problemer forud for deres næste opgave i Premier League, da hele seks har skavanker af varierende art.

Pierre-Emerick Aubameyang, Edouard Mendy, Raheem Sterling, Christian Pulisic, Armando Broja, Ruben Loftus-Cheek, Ben Chilwell, Reece James, Wesley Fofana og N’Golo Kanté bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Chelsea, når de drager til Anfield.

Liverpool mod Chelsea – indbyrdes historik

Liverpool har blot indkasseret et enkelt nederlag i de seneste 8 indbyrdes opgør mod Chelsea. Hverken Liverpool eller Chelsea formåede at sætte sig afgørende igennem i deres seneste opgør i Premier League. Rivalerne måtte begge lade sig nøje med et point til kontoen i en 2-2 kamp. Bookmakerne har Liverpool som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 1.85, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Liverpool54% chance for at banke Chelsea. En pointdeling betaler 3.75 i gevinst på oddset, hvor imod Chelsea udbetaler 4.20 i gevinst på oddset for en sejr. Uafgjort kan meget vel være vejen at gå her, da deres seneste møder har været meget jævnbyrdige opgør. Liverpool vandt tre af de seneste tre opgør, mens Chelsea vandt to af de foregående ti kampe. Der er odds 1.85 på en sejr til hjemmeholdet.

De seneste møder mellem Liverpool og gæsterne fra Chelsea har muligvis været intense men ikke særligt målrige. Under 2.5 mål gav gevinst ikke færre end syv af de seneste ti opgør.

Liverpool mod Chelsea Spiltips

Kai Havertz virker til at være i anstændig form for Chelsea, da han var på tavlen to gange i hans seneste seks kampe i Premier League. Gæsterne har dog brug for mere fra ham, når de lægger vejen forbi Liverpool, som er store favoritter til sejren på lørdag. Det ligner til gengæld en god idé at holde på Mohamed Salah, som stod for tre mål i hans seneste seks kampe.

Liverpool var i stand til at vinde syv af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort en gange. De led også to nederlag i denne serie. Chelsea sejrede i tre af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort to gange og led fem nederlag. Målene flyder rimeligt frit for Liverpool på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i syv af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i fire af Chelseas seneste 10 udekampe.

Der var under 2.5 mål i tre kampe af de forgange ti kampe mellem de to klubber her. Mens Liverpool har et gennemsnit på 1.6 mål i de opgør, har Chelsea et snit på 1.1 mål, og begge hold til ikke at score gav gevinst fire gange. Der blev scoret over 2.5 mål i ni af Liverpools sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.9 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i to af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 0.5 mål i disse kampe.