Liverpool kan sikre Champions League-billetten mod Palace

Liverpool tager imod The Eagles på Anfield den 23. maj kl. 17:00 i Premier League. Her er Liverpool med 1.14 store favoritter til at tage alle tre point. Som nummer 4 i stillingen har Liverpool indsamlet 66 point efter 37 kampe. Med 44 point har Crystal Palace for samme antal kampe gjort sig fortjent til en plads som nummer 13.

The Reds i fantastisk form.

The Reds er i godt humør, eftersom de seneste uger har indbragt et godkendt udbytte på 14 point ud af 18 mulige. Deres seneste tre kampe gav først Liverpool en 4-2 sejr mod Manchester United, herefter fulgte en 2-1 sejr mod West Brom, mens de i den seneste kamp sikrede sig en 3-0 sejr mod Burnley.

The Reds har leveret solide præstationer på hjemmebane med 3 sejre i de seneste 6 kampe siden marts. Yderligere en sejr til kontoen virker ikke som et usandsynligt udfald på søndag.

The Eagles håber på yderligere point til samlingen.

Der er vanskeligt at pege fingre ad Crystal Palace, da den seneste tids resultater i det store billede har levet op til forventningerne. Resultaterne for de foregående tre kampe siger, at The Eagles blev udspillet 3-1 af Southampton, hvorefter de noterede en 3-2 sejr mod Aston Villa mens den seneste kamp resulterede i et 3-1 nederlag mod Arsenal.

Crystal Palace står noteret for 3 nederlag i de seneste 6 kampe siden februar på udebane. At se dem gå tomhændede igennem deres kommende kamp ude vil ikke være en kæmpe overraskelse.

Liverpool vs Crystal Palace h2h

Målfest noget nær garanteret

Liverpool vandt de seneste to kampe mod Crystal Palace i Premier League med yderst komfortable cifre. En øretæve på 7-0 tjente som opfølger til en afklapsning på 4-0. Man kan næsten altid regne med mål på menuen, når Liverpool clasher med Crystal Palace. 8 af deres seneste 10 dueller serverede mindst tre mål. Alt i alt har Liverpool haft godt styr på Crystal Palace igennem et par sæsoner med en 9-0-1 fordel i Premier League inden deres kommende møde.

Stats and facts for Liverpool and Crystal Palace.

  • LiverpoolLiverpool har vundet i de seneste 4 kampe i træk;
  • LiverpoolLiverpool er ubesejret i de seneste 9 kampe i træk;
  • LiverpoolLiverpool er ubesejret i de seneste 3 hjemmebane kampe i træk;
  • LiverpoolLiverpool har vundet i seneste 4 af 5 kampe.
  • Crystal PalaceCrystal Palace har scoret i seneste 9 af 11 kampe;
  • Crystal PalaceCrystal Palace har indkasseret mål i seneste 8 af 10 kampe;
  • Crystal PalaceI 5 of 7 seneste Crystal Palace kampe var antal mål OVER 2.5;
  • Crystal PalaceI 3 of 5 seneste Crystal Palace kampe var antal mål OVER 3.5.

Bookmakerne tilbyder følgende gevinster på oddset for denne kamp: Liverpool giver 1.14 for en sejr, uafgjort betaler 7.50 retur, mens Crystal Palace giver 17.00 på oddset.