Liverpool mod Crystal Palace i Premier League runde 5 – optakt, odds og spilfiduser

Det er toppen af tabellen, som møder den tunge ende af tabellen på Anfield, når The Reds skal ud og fighte for yderligere point mod Crystal Palace. Liverpool afsluttede sidste sæson placeret 3 med 69 point. I runde 5 står de overfor Crystal Palace, der lukkede sidste sæson ned som nummer 14 i Premier League med 44 point. 

Med 10 point efter 4 kampe er Liverpool at finde på plads 3 i Premier League. Crystal Palace halter efter med 5 point for 4 kampe og ligger før kampen på plads 11 i tabellen. Bookmakerne har The Reds som favoritter til sejren i dette opgør. 

Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 1.21, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Liverpool 83% chance for at banke Crystal Palace. En pointdeling betaler 7.00 i gevinst på oddset, hvor imod Crystal Palace udbetaler 13.00 i gevinst på oddset for en sejr.  Det er top mod bund og Liverpool bør være alt for stærke for The Eagles den kommende lørdag i Premier League.

Vores tip

Facts og finurligheder for Liverpool vs Crystal Palace.

  • Liverpool er ubesejret i de seneste 14 kampe i træk;
  • Liverpool er ubesejret i de seneste 6 hjemmebane kampe i træk;
  • Liverpool har vundet i seneste 8 af 9 kampe;
  • Liverpool har scoret i seneste 15 af 17 kampe.
  • Crystal Palace er ubesejret i de seneste 3 kampe i træk;
  • Crystal Palace ikke vundet i de seneste 4 udebane kampe i træk;
  • I 6 of 8 seneste Crystal Palace kampe var antal mål OVER 2.5;
  • Crystal Palace har indkasseret mål i seneste 6 af 8 kampe.

Form Liverpool vs Crystal Palace

Liverpool inde i god stime.

Liverpool går ind til kampen i håbet om at holde deres nuværende stærke momentum kørende med endnu et positivt resultat. Resultaterne for deres foregående tre kampe siger, at Liverpool præsterede en 2-0 sejr mod Burnley, hvorefter de noterede en 1-1 uafgjort mod Chelsea, inden deres seneste kamp resulterede i en 3-0 sejr mod Leeds.

Crystal Palace håber på yderligere point til samlingen.

The Eagles har spillet til par på det seneste, for at stjæle et udtryk fra golfens verden. Altså resultater mere eller mindre efter bogen igennem de seneste uger, det være sig både positive og negative. Resultaterne for deres foregående tre kampe siger, at Crystal Palace præsterede et 1-0 nederlag mod Watford, hvorefter de noterede en 2-2 uafgjort mod West Ham, inden deres seneste kamp resulterede i en 3-0 sejr mod Tottenham.

På baggrund af disse stærke præstationer på det seneste virker The Reds til at have en god chance for endnu en sejr mod Crystal Palace.

Liverpool v Crystal Palace Indbyrdes historik

The Eagles formåede ikke til at slippe igennem defensiven hos Liverpool i deres seneste møde i Premier League. Sidstnævnte endte med at tage alle tre point via henholdsvis 2-0 og 7-0 sejre. Liverpool møder Crystal Palace med en historik imellem klubberne, der siger 9-0-1 for deres seneste 10 kampe i Premier League. Af de seneste 10 kampe mellem Liverpool og Crystal Palace kom over 2.5 mål ud med gevinst på oddset 7 gange. Desuden scorede begge hold mål i 5 af disse 10 møder.

Stilling i Premier League

Hold øje med…

Er man på jagt efter en målscorer, kunne det ligne en god idé at holde på Mohamed Salah. Han er topscorer for Liverpool med 3 mål for sæsonen og præsterede desuden 3 i de seneste seks kampe.

Crystal Palace krydser til gengæld fingre for, at Conor Gallagher kan finde vej til netmaskerne igen. Han er oppe på 2 mål i alle turneringer i denne sæson, og leverede 2 i de seneste seks.