Liverpool mod Crystal Palace – Optakt, Spilfiduser, Odds

Rampelyset er på både Liverpool og Crystal Palace, når rivalerne krydser klinger i forsøget på at lægge point til deres respektive samlinger. De mødes denne gang i Premier League på Anfieldpå mandag.

Liverpool havde helt klart en sejr i tankerne forud for premieren på den nye Premier League sæson. I sidste ende måtte de dog nøjes med det ene point, hvilket i det mindre er bedre end nederlag.

Crystal Palace sigter mod at bringe sig på tavlen i denne anden runde efter en uheldig start på en ny Premier League kampagne, der gav nul point.

Der er blevet scoret flittigt i Liverpools seneste kampe og i begge ender af banen. I deres seneste 4 kampe kom begge hold på tavlen, hvilket gør det oplagt at kigge efter oddsene på det scenarie på mandag.

Liverpool har spandevis af selvtillid, når det kommer til mål inden deres kommende kamp på mandag Deres seneste 10 kampe kastede fornemme 2.1 mål af sig pr. kamp, eller sammenlagt 21 garn. De lukkede 8 mål ind i samme tidsrum, et snit på 0.8 pr. kamp med clean sheets i 4 af dem.

Crystal Palace er i øjeblikket anstændige målscorere med 11 kasser i deres seneste 10 kampe eller 1.1 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 10 mål, mens Crystal Palace præsterede 4 “clean sheets”. De indkasserede i snit 1 mål pr. kamp.

Vores tip

Facts og finurligheder for Liverpool v Crystal Palace.

  • Der er scoret imod Liverpool i 12 af de seneste 14 kampe
  • Der er scoret imod Liverpool i 6 af de seneste 7 hjemmekampe
  • Liverpool har ikke vundet 3 af 4 af deres seneste kampe
  • Crystal Palace scorede i 13 af deres seneste 15 kampe
  • Der er scoret imod Crystal Palace i 11 af de seneste 13 kampe
  • Der er scoret imod Crystal Palace i 9 af de seneste 10 udekampe
  • I 5 af de seneste 7 kampe Crystal Palace har spillet, har begge hold scoret
  • I 5 af de seneste 7 udekampe Crystal Palace har spillet, har begge hold scoret

Form Liverpool mod Crystal Palace

Liverpool har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Mod Real Madrid gik de tomhændede fra banen efter et nederlag på 0-1. De revancherede de med en sejr på 3-1 over Manchester City, inden de senest spillede 2-2 mod Fulham.Alt andet end en placering i top to vil være at betragte som en skuffelse for Liverpool, som går efter at udfordre i titelkampen.Liverpool har vist potent form på Anfield med ikke færre end fem hjemmesejre af de seneste seks mulige. De scorede også 13 mål, mens de tillod 2 imod, spillede 1 uafgjort og tabte 0.

Det er alt eller intet for Crystal Palace i øjeblikket, når man kigger tilbage på deres seneste tre kampe og desværre for dem mest “intet”. De gik tomhændede fra banen i et 3-2 nederlag mod Everton, hvortil de svarede igen mod Manchester United i en 1-0 sejr. Den seneste kamp bød på en ny skuffelse, da de tabte 0-2 mod Arsenal.En placering i den øvre halvdel af tabellen er drømmen for Crystal Palace, men neutrale iagttagere regner det for mest sandsynligt, at de slutter sæsonen i den nedre halvdel.I deres seneste seks udekampe i Premier League vandt Crystal Palace to sejre, mens de spillede 1 uafgjort. De led 3 nederlag, mens de indkasserede 8 og scorede 8 mål.

Liverpool vs Crystal Palace – Seneste nyt

Liverpool kan i værste fald risikere at have hele 9 spillere på fraværslisten når de på mandag igen skal i kamp.

Thiago Alcántara, Ibrahima Konaté, Curtis Jones, Naby Keita, Konstantinos Tsimikas, Calvin Ramsay, Caoimhin Kelleher, Alex Oxlade-Chamberlain og Diogo Jota er blandt de 9 spillere, som mangler for Liverpool den kommende mandag.

Crystal Palace ser ud til at skulle se bort fra 5 spillere til truppen, som den kommende mandag møder Liverpool.

Nathan Ferguson, James Tomkins, Jack Butland, James McArthur og Michael Olise bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Crystal Palace, når de drager til Anfield.

Liverpool mod Crystal Palace – indbyrdes historik

Liverpool ser uden tvivl frem mod deres næste kamp, da de endte med at vinde 3-0 og 3-1 i deres seneste to opgør mod Crystal Palace.Liverpool gnider sig i hænderne ved udsigten til at tage imod Crystal Palace på Anfield. Hjemmeholdet har en enestående 10-0-0 historik mod deres kommende modstandere og der er odds 1.20 på en ny gevinst.

Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 7 gange i de seneste 10 kampe mellem Liverpool og Crystal Palace. Begge hold var på tavlen 4 gange i deres seneste 10 møder.

Kigger man mulighederne for en målscorer igennem, bør man overveje at stoppe ved Joel Matip, der viser god form for Liverpool. Han fandt vej til netmaskerne 2 gange i hans seneste kampe i Premier League. Dén total øger han gerne mod Crystal Palace.

Gæsterne krydser fingre for Wilfried Zaha til at score igen efter 3 Premier League mål i deres seneste kampe i denne turnering.

Liverpool var i stand til at vinde 6 af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort 1 gange. De led også 3 nederlag i denne serie. Crystal Palace sejrede i 3 af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort 1 gange og led 6 nederlag.Begge hold scorede i 3 af de seneste 10 hjemmekampe for Liverpool. Begge scorede også i 7 af de seneste 10 udekampe for Crystal Palace.

Over 2.5 goals gav gevinst i 7 kampe af de seneste 10 kampe mellem disse to klubber. Liverpool præsterede 3 mål i gennemsnit, mens Crystal Palace præsterede 0.6 mål i snit. Begge hold scorede 4 gange gange i disse dueller.Der blev scoret over 2.5 mål i 7 af Liverpools sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.7 mål i gennemsnit i denne stime.Over 2.5 blev der scoret i 6 af de forrige 10 kampe, som Crystal Palace spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 2.2 mål i disse kampe.